National 1 fogadás – Top 10 oldalak 2023

A National 1 fogadás a többi francia ligához hasonlóan szerte a világon nagy népszerűségnek örvend, köszönhetően az internetnek, és a kábeltévé piacon dúló versenynek, ahol a társaságok minél több meccset szeretnének képernyőre tűzni.

Ha te is amiatt vagy itt, hogy minél többet megtudj a harmadosztályú liga tétrakásáról és a hozzá kapcsolódó lehetőségekről, akkor jó helyen jársz. Ebben a cikkben előbb bemutatjuk, hogy miről is szól ez a bajnokság és hogyan fogadhatsz rá. Ezután megismerkedhetsz a sportfogadási piacaival, majd a tétrakás előnyeivel és hátrányaival. Végül pedig, jó pár tippet kapsz ahhoz, hogy kialakíthasd a saját National 1 stratégiádat is.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Miről szól a National 1 fogadás és hogyan fogadhatsz rá az online fogadóirodáknál?

A National 1 vagy más néven, a Championnat National a francia harmadosztályú labdarúgó bajnokság, melyben 18 csapat vesz részt. Világszerte sokan követik a mérkőzéseit, még ha nem is annyira népszerű, mint az elsőosztályú Ligue 1 vagy a másodosztályú Ligue 2.

A legjobb sportok

A szezon augusztusban kezdődik és májusban fejeződik be, és mivel a csapatok egymással egy hazai és egy vendég mérkőzést is játszanak, ez 34 fordulót és 306 összecsapást jelent. Emiatt a fogadóirodák is könnyen be tudják illeszteni a kínálatukba ezeket a mérkőzéseket, és sokféle fogadási piacot is megalkotnak rájuk.

Ha te is fogadni szeretnél, akkor csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül. Hozd létre a saját fiókod, majd tölts fel egy neked megfelelő összeget. Ezután már válogathatsz is az elérhető lehetőségek közül, hogy megtedd a saját National 1 fogadásod.

Fogadási piacok a francia harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban

Magyar zászló

A francia harmadosztályú labdarúgó-bajnokságban számos fogadási piacot találhatsz, melyek közül az alábbiak rendszerint a legtöbb bukmékernél megtalálhatók:

Győztesre fogadás: Ez a legnépszerűbb és legegyszerűbb fogadási piac, ahol azt kell megtippelned, hogy melyik csapat lesz a mérkőzés győztese. Természtesen egyszerűsége nem teszi könnyebbé a jó tippet, ezért mindenképp alapos megfontolás után tegyél csak tétet.

Gólok száma: Itt arra tehetsz fel pénzt, hogy hány gól születik a megadott időtartam alatt. Ez lehet a meccs egésze, az első vagy második félidő vagy akár egy idősáv (például az első 30 perc) alatt. Ez a típus többféleképpen is elérhető, néha a gólok számára tippelhetsz pl. 1, 2 vagy több, néha -tól -ig értékekre pl. 1-2, 3-4 vagy több, esetleg alá-fölé értékekkel pl. 3,5 alatt vagy felett.

Hendikep fogadás: Ennél a típusnál a fogadóiroda kiegyenlíti az erőviszonyokat úgy, hogy a gyengébb csapatnak előnyt ad. Ezzel izgalmasabbá és nehezebbé és válik a fogadás.

Szögletek, büntetőrúgások száma: Itt arra tehetsz tétet, hogy hány szöglet lesz a mérkőzés egészén, az egyik vagy másik félidőn, vagy csapatokra lebontva. Ezt tovább lehet kombinálni pontos gólokkal vagy alá-fölé fogadásokkal is.

Lapok száma: Tehetsz pénzt arra is, hogy a mérkőzés vagy a félidők alatt hány sárga- vagy piros lap kerül kiosztásra. Ezt is lehet kombinálni a csapatokra lebontva.

Eredményre fogadás: Ennél a típusnál a meccs valamilyen eredményére fogadsz. Például, hogy melyik csapat vezet az első félidő végén, vagy lesz-e olyan csapat, mely a félidőnél is vezet és nyer stb.

Játékosra fogadás: A fentiek a játékosokra is megtehetők, így például tudsz tétet tenni arra, hogy egy megadott játékos rúg-e gólt vagy sem, a góljainak száma egy megadott érték alatt vagy felett maradnak, kap-e bármilyen lapot és így tovább.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz a National 1 tétrakás során?

A National 1 meccseire való fogadás számos előnnyel és hátránnyal rendelkezik, ezeket ajánlott részletesebben is megismerned, mielőtt valódi pénzes téteket teszel meg a szériára. Így könnyebben veheted az akadályokat, és megnyílik a lehetőséged a legnagyobb csapdák elkerülésére. A következőkben előbb az előnyökkel találkozhatsz, majd a hátrányokat mutatjuk be.

A National 1 fogadások előnyei – ezeket használhatod ki a saját javadra

Nagyon sok mérkőzés kerül lejátszásra a szezonban, és ez adja a National 1 szériára való fogadás legfőbb előnyét. A sok összecsapás miatt ugyanis van miből válogatnod, amikor feltennéd a pénzed, a legzsúfoltabb időszakokban a hét több napján is van focimeccs. A holtszezonban pedig egyes bukmékerek olyan speciális fogadásokat tesznek elérhetővé, mint például az átigazolási hírekre tett tippek.

Szintén előny, hogy a hatalmas verseny miatt a bukmékerek nagyon változatos lehetőségeket kínálnak a sportfogadók számára, így vannak kockázatosabb, de magasabb nyereményszorzók is. Ha te ilyeneket keresel, és elfogadod a kockázatot, akkor esélyed nyílhat kisebb összegekkel nagyobbat nyerni.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

A legnagyobb online bukmékerek az odds-okon kívül sokszor külön promóciókkal is készülnek a National 1 szezonra, ezekkel feldobhatod a rendelkezésedre álló kezdő tőkét. Természetesen ezek az ajánlatok külön megkötésekkel is rendelkezhetnek, ezért fogadás előtt mindig olvasd el az általános szerződési feltételeket is. Kiemelt figyelmet fordíthatsz a rangadókra, mivel ezek a bukiknál is a legnépszerűbbek.

Végül pedig, ott az izgalom, mely a National 1 kiváló meccsein már amúgy is jelen van, és ezt tudod megfűszerezni még a sportfogadással. Mivel a franciák magas fokon művelik a labdarúgást, így még akkor is egy kellemes délutánt töltesz el a meccsnézéssel, ha a téted amúgy nem jön be.

A francia harmadosztály focifogadásainak hátrányai – hogy teljes képet kapj

A legnagyobb hátrány a National 1 esetében is az a tény, hogy a focinál emberekre és a belőlük felálló csapatokra fogadsz. Bárkinek lehet rossz napja, sérülése, balesete, és ilyenkor azonnal borul a legbiztosabbnak tűnő fogadás is. Ezért mindig csak akkora összegeket tegyél fel, melynek elvesztése még nem dönti be a költségvetésed.

1Bet Bónusz_3

Egy apróbb hátrány, hogy egyes esetekben a színvonal elmaradhat a Ligua 1 élmezőnyétől. Erre azonban nem szabad mérget venni, hiszen többek között a National 1 adja az utánpótlását a Ligua 2-nek, ahonnan pedig a Ligua 1-be vezethet az út. Az eltérés a fogadóirodáknál is érezhető, mintha az elsőosztályú eseményekre több lehetőség nyílna a bukmékereknél, mint a harmadosztálynál, kivéve a rangadókat, melyek mindig felpezsdítik a közönséget.

Bár nem szorosan kapcsolódó, de azért fontos hátrány lehet a játékfüggőség kialakulása. Ez ellen úgy védekezhetsz, hogy limiteket és önkorlátozást állítasz be, ezeket a legtöbb bukméker ingyenesen biztosítja.

National 1 sportfogadási stratégia – így alakítsd ki a saját szisztémádat

A megfelelő sportfogadási szisztéma kialakítása életbevágó, nincs ez másképp a National 1 esetében sem. Az alábbi tippek segítségével te is felállíthatod a saját stratégiádat, hogy folyamatosan csiszolgatva, tökéletesítsd azt:

Ismerd meg a résztvevő csapatokat és játékosokat: A sportfogadás nagyon sok munkát ad, hiszen teljesen képben kell lenned a legújabb hírekről és információkról. Ezekkel tudod meghatározni, melyik játékos, milyen formában van, és mi várható tőle a mérkőzés során.

Vedd figyelembe az egyéb aspektusokat is: Egy élvonalbeli focimeccset nagyon sok minden befolyásolhat, ezeket egyenként és összesítve is figyelembe kell venned. Ide tartoznak például a csapatok korábbi egymás elleni eredményei, a pálya állapota, az időjárás, az otthoni vagy vendég szereplés, a szurkolótábor nagysága és elkötelezettsége, de akár a szezonban lejátszott kupamérkőzések által jelentett extra terhelés is.

Fedezz fel más bukmékereket is: A legtöbb sportfogadó több, mint egy online fogadóirodát használ a fogadásokhoz, hiszen így képesek megversenyeztetni egymással a bukik odds-ait. Te is tedd ezt, és tedd fel ott a pénzed, ahol a legmagasabb a nyereményszorzó vagy az egyéb promóció során biztosított előnyök.

Kezeld a rendelkezésedre álló összeget: Ha okosan figyeled, mekkora az aktuális bankrollod, akkor kisebb az esélye, hogy teljesen kifogysz belőle. Ez jó stratégia, ha vesztes tétek után csökkentesz a tét nagyságán, és újra emelsz rajta, ha megnőtt a kezedben lévő pénzmennyiség mértéke.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A fentiekben képet kaphattál arról, hogy miért olyan kedvelt a National 1 a nézők és a sportfogadók között. Nem csak minőségi futball élményt generál, de alkalmas arra is, hogy szórakoztató módon tedd fel a pénzed az általad kinézett mérkőzésekre.

Ebből a cikkből megtudhattad, hogyan teheted ezt meg, milyen előnyökkel és hátrányokkal találkozhatsz az e-szerencsejáték során, hogyan alakíthatod ki a saját stratégiád, és melyek azok a piacok, ahol körbe tudsz nézni.

A fenti információk és tanácsok fejben tartásával sikeresebb lehetsz a tétrakáskor, és megpróbálhatod elkerülni az igazán fájó veszteségeket. Csak ne felejtsd, a sportfogadás akkor izgalmas, ha a lehetőségeidnek megfelelő összegeket teszel fel, és nem hajszolod ész nélkül a veszteségeket. Amikor így teszel, akkor a nap végén még olyankor is elégedetten hajthatod álomra a fejed, ha éppen semelyik tipped sem jött be.

Utolsó frissítés: 10/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a National 1 fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli