Krikett fogadás – Top 10 oldalak 2023

Ha érdekli a krikett fogadás, akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben végigvezetünk a fogadási stratégiákon, szabályokon, piacokon, tippeken és trükkökön, valamint minden olyan részleten, amit tudnod kell, és ami segít növelni a nyerési esélyeidet. Olvass tovább és tudj meg mindent.

40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
40000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Nagy bukméker
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • Több mint 25 sportág
 • Magas odds
 • Nagyszerű élő fogadás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi is pontosan a krikett fogadás?

A krikett fogadás egy mérkőzés vagy bajnokság kimenetelének megjóslása és fogadása. A fogadási piacok az egyszerű mérkőzésgyőztesektől az összetettebb előrejelzésekig terjedhetnek, mint például az egyéni játékosok teljesítménye, a sorozatok kimenetele és a csapatok teljesítménye. A fogadók különböző stratégiákat használnak, hogy jól megalapozott tippeket tegyenek egy adott csapat vagy játékos esélyeire, hogy megnyerjen egy mérkőzést vagy sorozatot.

A legjobb sportok

Hogyan fogadjunk a sportra?

Ha krikettre fogadsz, kiválaszthatod a tét típusát és összegét, valamint a mérkőzést vagy tornát, amelyre fogadni szeretnél. A mérkőzések gyakran különböző piacokra oszlanak, ami azt jelenti, hogy egyszerre több fogadást is megtehet. Miután kiválasztotta a tét típusát és a piacot, el kell döntenie, hogy egy csapat vagy játékos győzelmére (back) vagy vereségére (lay) fogad.

A fogadás elhelyezésekor fontos, hogy mérlegelje az egyes piacok esélyeit, mielőtt elkötelezné magát. Ehhez meg kell értenie a játékot és annak szabályait, ezért győződjön meg róla, hogy alaposan utánanézett, mielőtt fogadást kötne.

Az esélyek megértése

A krikett fogadás nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Az oddsok bonyolultak és zavarosak lehetnek, ezért fontos, hogy a fogadások különböző típusait felkutassa, és megértse, hogyan működnek, mielőtt bármilyen fogadást kötne.

Az oddsokat általában tizedes formátumban adják meg, ahol az esélytelen esélyeit pozitív számmal (pl. +200), a favorit esélyeit pedig negatív számmal (pl. -150) jelölik. Ezeknek a számoknak a megértése segít abban, hogy megalapozott döntéseket hozzon a fogadások során.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Fogadási típusok

A fogadási piacokat általában három különböző fogadási típusra osztják, amelyek mindegyikét mérkőzésekre vagy versenyekre történő fogadásra lehet használni. Ezek a következők:

 • Mérkőzésgyőztes fogadások, ahol egy csapat vagy játékos győzelmére fogadsz, hogy megnyeri a mérkőzést vagy a sorozatot;
 • Handicap fogadások, ahol az egyik fél előnyben részesül a másikkal szemben, hogy kiegyenlítse a játékteret; és
 • Futures fogadások, ahol egy jövőbeli esemény, például egy torna vagy sorozat kimenetelét jósolja meg.

A legnépszerűbb fogadási piacok

Magyar zászló

A legnépszerűbb fogadási piacok a mérkőzésgyőztes fogadások és a hendikep fogadások. Ez a két fogadástípus kínálja a legnagyobb esélyt a sikerre, mivel lehetővé teszik, hogy olyan csapatra vagy játékosra tegyen, amely előnyben van az ellenféllel szemben. A határidős fogadások is jövedelmezőek lehetnek, de fontos megjegyezni, hogy ezek a fogadások egy esemény hosszú távú kimenetelének megjóslását jelentik, amely több hónapig vagy akár évekig is eltarthat.

Match Winning Market

A mérkőzésgyőztes piac a legnépszerűbb fogadástípus, és annak megjóslását jelenti, hogy ki nyeri meg a mérkőzést vagy a sorozatot. Ez a fogadási piactípus jellemzően a legjobb esélyt kínálja a sikerre, mivel mindkét félnek egyenlő esélye van a győzelemre.

Verseny, kupa specifikus sportesemény győztese

A torna vagy kupa győztesének piaca egy torna vagy kupa összesített győztesének megjóslását foglalja magában. Ezt a fogadástípust nehezebb megjósolni, mivel általában több csapat versenyez, és bármelyik csapat győzelmének esélye sokkal kisebb, mint a mérkőzésgyőztes fogadásnál.

Match Winner Market

Ez a fogadástípus azt jósolja meg, hogy melyik csapat vagy játékos fog megnyerni egy adott mérkőzést. A mérkőzésgyőztes fogadások magas hozamot kínálhatnak, de nehezebb is lehet pontosan megjósolni őket, mivel az egyes játékosok és csapatok egyéni teljesítménye fontos szerepet játszik a végeredményben.

Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást

Alul/felül piacok

Az alul/felül piac azt jelenti, hogy megjósoljuk, hogy a mérkőzésen vagy sorozatban elért összes futás magasabb vagy alacsonyabb lesz-e a kitűzött célnál. Ezt a típusú fogadást nehéz lehet pontosan megjósolni, mivel több tényezőtől függ, például az időjárási viszonyoktól és a pálya állapotától.

Hendikep-piacok

A hendikep-piacokon az egyik félnek előnyt adnak a másikkal szemben, hogy kiegyenlítsék a játékteret. Ez a fogadástípus nagyobb esélyt kínál a sikerre, mivel mindkét félnek egyenlő esélye van a győzelemre.

Kettős esély piac

A dupla esély piac két kimenetel megjósolását jelenti ugyanarra a mérkőzésre. Ez a fogadástípus kockázatosabb, mint a többi típus, mivel egy helyett két lehetséges kimenetelre fogad.

Népszerű nemzetközi sportesemények

A nemzetközi krikett számos olyan tornát és eseményt kínál, amelyekre fogadni lehet. Néhány a legnépszerűbb sportesemények közül:

 • A krikett világbajnokság
 • Az indiai Premier League
 • A Big Bash League
 • Az Ashes sorozat

Ezekre a nemzetközi versenyekre való fogadás izgalmas és kifizetődő élményt nyújthat, mivel a fogadási piacok széles skálája áll rendelkezésre.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

Krikett világbajnokság

A világbajnokság a világ legnagyobb tornája, amelyet négyévente rendeznek meg. Ezen a tornán a világ számos országa versenyez a rangos címért. A világbajnoki mérkőzésekre való fogadás kínálhatja a legjobb esélyeket a sikerre, mivel az egyes nemzetek a bajnoki címért küzdenek.

Ázsia Kupa

Az Ázsia Kupa egy kétévente megrendezésre kerülő torna, amelyen az ázsiai kontinens csapatai vesznek részt. Ez az esemény a fogadási piacok széles skáláját kínálja, beleértve a mérkőzés- és tornagyőzteseket is. Az Ázsia Kupára való fogadás értékes betekintést nyújthat a régió különböző országainak krikett fogadási piacaiba.

Indiai Premier League

Az indiai Premier League (IPL) a világ egyik legnépszerűbb bajnoksága, amelyben India legjobb csapatai szerepelnek. Az IPL-meccsekre való fogadás rendkívül kifizetődő lehet, mivel számos piac áll rendelkezésre, például a mérkőzések győzteseire, a bajnokság győzteseire és az egyes játékosok statisztikáira lehet fogadni.

Ashes Series

Az Ashes Series az Ausztrália és Anglia közötti éves sorozat. Ez a rendkívül versenyképes torna több mint 140 éve alapkőletétel, és a legjobb fogadási lehetőségek közé tartozik, mivel mindkét fél a dicsőségért küzd. Az egyes mérkőzésekre vagy arra, hogy ki nyeri meg a sorozatot, rendkívül kifizetődő fogadásokat lehet kötni.

Krikett fogadás

Élő fogadások

Az élő fogadások lehetővé teszik a játékosok számára, hogy fogadásokat tegyenek a valós időben zajló mérkőzésekre. Ez a fajta fogadás dinamikusabb és izgalmasabb élményt nyújt, mivel a játékosok gyorsan reagálhatnak a mérkőzések változó szerencséjére. Az élő fogadások számos piacot is kínálnak, beleértve a mérkőzések győzteseit és az egyes játékosok teljesítményének statisztikáit.

A 3 legjobb fogadási weboldal

Számos weboldal kínál krikett fogadást, és mindegyiknek megvannak a maga egyedi előnyei. Íme a három legjobb oldal:

1# weboldal – Hot.Bet

A Hot.Bet egy népszerű fogadási weboldal, amely piacok széles választékát és versenyképes oddsokat kínál. Ez az oldal intuitív felhasználói felülettel is rendelkezik, amely megkönnyíti a gyors és pontos fogadások elhelyezését.

2# weboldal – 1Bet

Az 1Bet egy bevált fogadási oldal, amely számos piacot és versenyképes oddsokat kínál. Ez az oldal élő közvetítéssel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy valós időben nézzék a mérkőzéseket, miközben fogadásaikat megteszik.

3# weboldal – Thrillsy

A Thrillsy egy olyan fogadási weboldal, amely piacok széles választékával és versenyképes oddsokkal rendelkezik. Ez az oldal élő közvetítést is kínál, valamint számos promóciót és bónuszt, amelyeket a játékosok kihasználhatnak.

Magyar krikett fogadás

A magyar krikett fogadás viszonylag új fogalom, de gyorsan népszerűvé válik. Számos weboldal kínál piacokat a magyarországi játékosok számára, és ezek az oldalak versenyképes oddsokat, valamint élő közvetítést kínálnak.

HotBet Bónusz

Fogadási stratégia, tippek, trükkök és tanácsok

A krikett fogadás rendkívül kifizetődő élmény lehet, de fontos, hogy jó stratégiával rendelkezzünk. Íme néhány tipp és trükk a fogadási sikerhez:

Tegye meg a kutatását fogadás előtt

Mielőtt fogadást kötnél, mindenképpen végezz kutatást a versenyben lévő csapatokról és az elérhető piacokról. Nézd meg a múltbeli formákat és a közelmúltbeli teljesítményeket, hogy megtudd, melyik csapat kerülhet ki győztesen.

Ne tegyen túl sok pénzt egyetlen mérkőzésre vagy sorozatra

A legjobb, ha nem fogadsz túl sok pénzt egyetlen mérkőzésre vagy sorozatra, mivel ez túlzott veszteségekhez vezethet, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd. Fogadjon kis összegeket több mérkőzésre és piacra, hogy több

Mit kell tudni az érvénytelen fogadásokról

Az érvénytelen fogadás olyan fogadás, amelyet a mérkőzés befejezése előtt töröltek és érvénytelenítettek. Ez akkor fordulhat elő, ha jelentős szabályváltozások történnek, vagy ha egy csapat feladja a szóban forgó mérkőzést. Ha érvénytelen fogadást kötöttek, azt teljes egészében visszatérítik a játékosnak.

Gyakran ismételt kérdések

Bár szinte minden témát és a krikett fogadással kapcsolatos tudnivalókat lefedtünk, vannak olyan témák, amelyekkel kapcsolatban kérdései lehetnek. Ezért összegyűjtöttük a leggyakrabban feltett kérdéseket ezzel a sporteseménnyel kapcsolatban.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

98%
ÉRTÉKELÉS

A mérkőzés előtt vagy élőben fogadjak?

Ez tényleg a mérkőzéstől és a személyes preferenciáktól függ. A mérkőzés előtti fogadás több időt ad a játékosoknak a fogadások felkutatására, míg az élő fogadás dinamikusabb élményt nyújt.

Bármelyik fogadóirodánál fogadhatok erre a sportágra?

A különböző bukmékerek különböző bajnokságokra és mérkőzésekre kínálnak fogadásokat. Mielőtt fogadást kötnél, mindenképpen ellenőrizd a bukméker weboldalát, mivel előfordulhat, hogy nem minden mérkőzésre lehet fogadni.

Vannak illegális fogadási oldalak a legjobb fogadási oldalak között?

Nem, a felsorolt fogadási weboldalak mindegyike legális és szabályozott. Feltétlenül járjon utána a bukmékernek, mielőtt fogadásokat kötne, mivel nem biztos, hogy minden fogadási oldal törvényes.

A krikett sportfogadás valóban egész évben elérhető?

Igen, a krikett sportfogadás egész évben elérhető. A világ minden tájáról érkező bajnokságok egész évben rendeznek mérkőzéseket, így mindig találhatsz olyan piacokat, amelyekre fogadhatsz.

A reload bónusz megtehető krikettre?

Igen, az újratöltési bónuszok feltehetők krikett fogadásokra. Győződjön meg róla, hogy elolvassa a bukméker feltételeit, mielőtt kihasználná a bónuszajánlatokat, mivel ezek oldalanként eltérőek.

Biztonságos az ingyenes fogadások használata?

Igen, az ingyenes fogadások biztonságosan használhatók fogadásra. Győződjön meg róla, hogy elolvassa az egyes bukmékerek weboldalának feltételeit, mielőtt bármilyen bónuszajánlatot kihasználna, mivel egyesek tartalmazhatnak bizonyos korlátozásokat vagy fogadási követelményeket, amelyeket teljesíteni kell.

Következtetés

A krikett fogadás rendkívül kifizetődő tevékenység lehet, és egész évben rengeteg piac áll rendelkezésre. Egy jó stratégiával a fogadók kihasználhatják a versenyképes oddsokat, az ingyenes fogadásokat és a bónuszokat, hogy növeljék a siker esélyeit. Mint minden fogadási típusnál, itt is fontos, hogy mielőtt fogadásokat kötnél, végezd el a kutatást, és mindig tartsd magad az online szerencsejátékok során is a saját korlátaidhoz.

Utolsó frissítés: 17/02/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a krikett fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli