Krikett fogadás – Top 10 oldalak 2023

A krikett gyökerei a 18. századi Angliába nyúlnak vissza, így nyugodtan tekinthető a legrégebbi sportágak egyikének. Végül, az angol gyarmatosításnak köszönhetően a krikett az ázsiai kontinensre is eljutott. Itt pedig annyira népszerű lett, hogy ma már India nemzeti sportjának számít. Ha pedig szeretnél többet megtudni erről az izgalmas sportágról, és a hozzá kapcsolódó fogadási lehetőségekről, akkor érdemes végigolvasni a cikkünket.

Ezzel az útmutatóval ugyanis az a célunk, hogy segítsünk abban, hogy sikeres krikett fogadásokat köthess. Nem számít, hogy új vagy-e a krikett fogadásban vagy egy tapasztalt veterán, egészen biztosan találni fogsz itt hasznos információt. Vágjunk is bele a részletekbe. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

A krikett rövid bemutatása

A krikett egy kültéri sport, amely két csapat között zajlik. Ezek mindegyike 11 játékossal lép pályára. A játékot egy labdával és egy krikett ütővel játsszák. A két szakaszból áll: a dobásból és az ütésből. Az első csapat dob, és a második csapat üt. Az első csapat dobói felváltva dobálják a labdát, és az ütők azon dolgoznak, hogy minél nagyobb távolságra üssék el a labdát a pályán.

A legjobb sportok

Az első csapatnak a célja az, hogy minél több játékost kiejtsen, vagyis a labda eltalálja a játékosokat. Ha az első csapatnak sikerül minden játékost kiejteni, akkor az második csapat feladata, hogy minél több pontot szerezzen.

Az ütőknek az a céljuk, hogy minél nagyobb távolságra juttassák el a labdát a pályán, és ezzel pontot szerezzenek. Az első csapat dobói és a második csapat ütői felváltva játszanak, és amíg minden ütő játékos ki nem esik, a játék folytatódik.

A pontszerzés két módja van a krikettben: futásokkal és határokkal. A futás akkor történik, amikor az ütő elüti a labdát, amely aztán áthalad a pályán. Minden futás egy pontot ér. Ha az ütő nagyobb távolságra juttatja el a labdát, akkor határt ér, és a határért hat pontot kap. A játék vége akkor következik be, amikor az összes ütő kiesik, vagy ha az egyik csapat elért egy megállapodott pontszámot.

A legnépszerűbb krikett fogadási lehetőségek

A Indian Premier League krikett mérkőzések a fogadási irodák kínálatában is nagy népszerűségnek örvend. Ráadásul egy olyan sportágról van szó, amelyben tényleg rengeteg lehetőség várja a fogadókat.

A krikett esetében ugyanis lehetőség van játékosokra, illetve csapatokra fogadni, sőt, meg lehet tippelni egy mérkőzés, de akár egy egész bajnokság eredményét is. Nézzük is meg azt, hogy melyek azok a fogadási lehetőségek, amelyeket érdemes észben tartani. 

 • Outright (győztes) fogadások – Az outright fogadások olyan fogadási lehetőségek, ahol a fogadók arra tippelhetnek, hogy ki lesz a mérkőzés, a torna, vagy éppen egy sorozat győztese. Az összes elérhető krikett fogadási piac közül ezt a fogadási lehetőséget találják sokan a legegyszerűbbnek. Ahhoz azonban, hogy sikeres fogadást köthetsz, ismerned kell a résztvevő csapatokat, hiszen csak így tudsz majd olyan tippet adni, amelynek esélye van a nyerésre. 
 • Hendikep fogadások – A hendikep fogadások igazán elterjedtek a krikett fogadásokbanban, és egyre több fogadó választja ezt a piacot. Ez a fogadási lehetőség az, amikor az üzemeltető kiegyenlíti az eredményt azáltal, hogy előnyt ad az esélytelenebbnek. Röviden, a hendikepeknek köszönhetően magasabb oddsokat kaphatsz olyan esetekben, amikor az esélyek egyébként nem lennének annyira versenyképesek. 
 • Alatt / felett piacok – Az Alatt / felett egy újabb sportfogadási piac, amelynek a használatát megfontolhatod akkor, amikor különböző eseményekre, például a krikett világbajnokságra fogadsz. Ez a fogadási lehetőség egy adott mérkőzésen a kaput ért dobások vagy a futások teljes számának megjóslását jelenti. A fogadók fő feladata pedig az, hogy eldöntsék, hogy a végeredmény egy adott szám alatt vagy felett lesz-e.
 • First Ball/First Over – Ez egy olyan fogadási piac, amely nagyon ajánlott, ha azonnali eredményre szeretnél fogadni. Ezzel a fogadási piaccal megtippelheted azt, hogy az első labda kaput ér, vagy négyes lesz. 
Okostelefon és táblagép HotBet
Élvezze a mobil fogadást
 • Innings Run – Az Innings Run fogadás során azt kell megjósolnod, hogy egy csapat hány futást fog elérni a kezdeti játékrészben. A legtöbb fogadással ellentétben ennél a lehetőségnél nem a pontos pontszámot kell megadni, hanem azt kell megtippelni, hogy a futások egy bizonyos szám felett vagy alatt lesznek-e. 
 • Játékos fogadások – A játékos fogadások olyan piacok, amelyek lehetővé teszik, hogy egy adott játékosra fogadj. Fogadhatsz például arra, hogy ki lesz a mérkőzés legjobb dobója. Emellett a kínálatban sokszor olyanok is szerepelnek, mint például a legtöbb futást teljesítő játékos vagy éppen az a játékos, aki legtöbbször eltalálja a kaput. A többi fogadási lehetőséghez hasonlóan ezeknél a fogadásoknál is megfelelő kutatást kell végezned, hogy pontosan tudjon tippelni. A jó hír azonban az, hogy a kutatásod egyetlen játékosra és nem az egész csapatra vonatkozik.
 • Csapat fogadások – A csapatra fogadások esetében az egész csapatra összpontosítasz, nem pedig egyetlen személyre. Ezek közé tartozhat például egy sorozat pontszáma, a legjobb ütőjátékos csapata, a sorozat győztese stb. 
 • Hosszú távú és speciális krikett fogadások – A fenti fogadásokon kívül vannak hosszú távú és speciális krikett fogadások is, amelyeket választhatsz, különösen, ha értesz a játékhoz. Ezeket a piacokat gyakran azért kedvelik, mivel rendkívül kedvező oddsokat kínálnak. A hosszú távú fogadások olyan mérkőzésekre való fogadást jelentenek, amelyek a jövőben fognak bekövetkezni. A speciális krikett fogadások pedig olyan eseményekre való fogadást jelentenek, amelyek nem feltétlenül a pályán történnek, éldául a legtöbb hatos, az elbocsátás módja vagy az érmefeldobás.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Élő fogadások a krikett mérkőzések esetében

A krikett esetében is elmondható, hogy a mérkőzés előtti fogadások nem az egyetlen módja a fogadásoknak. Ezen sportág esetében is elérhetőek ugyanis az élő fogadási lehetőségek. Ez pedig azt jelenti, hogy akár a mérkőzés közben is meg lehet játszani a tippeket. Ehhez nincs más dolgod, mint hogy kiválaszd azt a mérkőzést, amelyre elérhetőek az élő fogadási lehetőségek.

Ezt követően csak meg kell játszanod a számodra szimpatikus fogadást. Ez azonban sokkal könnyebb lesz, hiszen ezt arra alapozva teheted meg, hogy az általad választott játékos, illetve csapat aznap milyen teljesítményt nyújt.

Sőt, a fogadásaid is sokkal biztonságosabbak lehetnek, hiszen arra is lehetőséged lesz, hogy lezárd a fogadást akkor, ha nem úgy teljesít a csapat, ahogyan azt vártad. Ezzel pedig maximalizálhatod a nyereményed, illetve a veszteségeidet is csökkentheted. 

HotBet Bónusz

Tippek a krikett fogadásokhoz

Amikor egy játékos úgy dönt, hogy szeretne belevágni a krikett fogadásokba, akkor néhány dolgot nem árt szem előtt tartania. Különösen akkor fontos ez, amikor valaki csak most ismerkedik ezzel a sportággal, illetve a hozzá kapcsolódó fogadásokkal. Kezdőként például fontos, hogy kis tétekkel vágj bele fogadásokba, hogy ráérezhess a rendszer működésére.

A fogadások kiszámíthatatlanok lehetnek, ezért a legjobb, ha kisebb összegekkel kezdesz, amíg magabiztosabbá nem válsz a játék és a fogadási folyamat ismeretében. Ez lehetővé teszi, hogy minimalizáld az esetleges veszteségeket, amíg még csak tanulja a dolgokat.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy a sikeres fogadás egyik legfontosabb szempontja a tudás. Minél többet tudsz a csapatokról, a játékosokról és a korábbi teljesítményükről, annál jobban felkészült leszel, hogy megalapozott döntéseket hozhass. Szánj időt a csapatok és a játékosok kutatására, figyelj a legutóbbi formájukra, a sérülésekkel kapcsolatos frissítésekre és minden más olyan lényeges tényezőre, amely befolyásolhatja a mérkőzés kimenetelét.

Krikett fogadás

Emellett az esélyek megértése kulcsfontosságú a sikeres fogadáshoz. Az oddsok határozzák meg azt, hogy mennyi pénzt nyerhetsz vagy veszíthetsz egy adott fogadáson. Fontos megérteni, hogyan számítják ki az oddsokat, és mit jelentenek. Az oddsok különböző formátumokban, például tizedes, tört vagy amerikai formában jelenhetnek meg, ezért győződj meg róla, hogy érted a használt formátumot és a kapcsolódó számításokat.

Arról sem szabad elfeledkezni, hogy mennyire fontos, hogy a fogadások megkezdése előtt felállíts magadnak egy költségvetést, és tartsd is be azt. Határozd meg, hogy mennyi pénzt vagy hajlandó költeni, és ne lépd túl ezt az összeget. Kerüld el a veszteségek hajszolását azzal, hogy több pénzt teszel fel, mint amennyit megengedhetsz magadnak. A fogadást egyfajta szórakozásnak kell tekinteni, és fontos, hogy felelősségteljesen játssz.

Végül pedig lényeges az is, hogy az online fogadásokhoz jó hírű, engedéllyel rendelkező és szabályozott platformokat használj. Ez biztosítja azt, hogy személyes és pénzügyi adataid biztonságban legyenek. Mindig végezz kutatást, mielőtt kiválaszt egy platformot, olvasd el a véleményeket, és keress minden olyan, nem megfelelő működésre utaló jelet, mint például az engedélyezés hiánya vagy a panaszokkal kapcsolatos előzmények.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Ha egy egzotikus sportágat keresel a fogadásokhoz, akkor érdemes figyelembe venni a krikettet. Bár ez a sportág hosszú múltra tekint vissza, és világszerte ismert, a magyar sportéletben azonban nem igazán van jelen. Így tehát egy olyan sportágat ismerhetsz meg, amely rengeteg eseményt, ezzel együtt pedig sokféle fogadási piacot kínál, így biztos lehetsz abban, hogy rengeteg fogadási lehetőségben, és izgalmas percekben lesz részed. 

Utolsó frissítés: 11/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a krikett fogadási tippek, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli