ecoCard fogadás – Top 10 oldalak

Az online fizetési szolgáltatások egyre inkább népszerűek. Ez pedig különösen igaz abban az esetben, amikor a szolgáltatáshoz előre feltölthető kártya is tartozik. Ez ugyanis rendkívül biztonságossá és ellenőrizhetővé teszi az online költéseket.

Ennek a fizetési megoldásnak az úttörője volt az ecoPayz, amely az első között mutatta be az előre feltölthető kártyáit. Ez pedig az előnyeinek köszönhetően rendkívül kedvelt fizetési móddá vált az online kaszinó oldalakon. Az alábbiakban azt nézzük meg, hogy mit érdemes tudni erről a fizetési módról.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az az ecoCard?

A 2000-ben indult ecoCard, későbbi nevén ecoPayz a legrégebben működő fizetési szolgáltatók közé tartozik az interneten. Ez pedig azt is jelenti, hogy széles körben ismert, hiszen több mint 170 országban érhető el, és több mint 45 pénznemben lehet használni. A vállalat tulajdonosa az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező PSI-Pay Limited, és a Financial Conduct Authority (FCA) szabályozása és engedélye alatt működik.

Az ecoPayz eredetileg ecoCard, azaz előre fizetett kártyák szolgáltatójaként indult, de fokozatosan bővítette termékkínálatát, amely jelenleg egy olyan e-pénztárcát tartalmaz, amelynek népszerűsége megegyezik a vezető digitális fizetési rendszerekével. A vállalat 2013-ban átnevezte magát ecoPayz-re, ami jobban tükrözte a kibővített termék portfólióját.

A legjobb sportok

Az ecoAccountot regisztráló ügyfeleknek lehetőségük van fizikai előre fizetett ecoCardok igénylésére, amelyeket összekapcsolhatnak e-pénztárcájukkal. Ezek három különböző pénznemben állnak rendelkezésre, és hagyományos betéti kártyaként használhatók, bár az ecoPayz lehetőséget ad virtuális egyszeri kártyák beszerzésére is, amelyek a használat után lejárnak.

A módszer az online fogadók figyelmét is felkeltette, és több száz megbízható sportfogadási oldalon elfogadják. Lehetővé teszi a fogadók számára a pénz gyors befizetését a sportfogadási egyenlegükre, illetve a nyeremények felvételét is. Sok fogadó a számos előnye miatt előnyben részesíti a hasonló banki megoldásokkal szemben, mint a Skrill és a PayPal.

Ha részletesebb információkat szeretnél kapni arról, hogyan működik az ecoPayz és az ecoCard előre fizetett kártyája akkor olvasd végig a cikkünket, amelyből azt is megtudhatod, hogy hogyan használhatod a módszert online sportfogadás céljából. 

Hogyan működik az ecoCard?

Logo ecoCard

Az ecoCard megszerzéséhez és online fogadásokhoz való használatához először egy ecoAccountot kell nyitni, és a kért dokumentumok benyújtásával igazolni a személyazonosságod. Lényegében az ecoPayz egy digitális pénztárca, amelyben a pénzed tárolhatod.

Biztonságos, problémamentes és rugalmas, határok nélküli fizetéseket tesz lehetővé anélkül, hogy bankszámlával kellene rendelkezned, illetve személyes vagy banki adataidat meg kellene adnod a fizetések során. Az ecoAccount regisztrálása ingyenes és egyszerű folyamat, amely mindössze néhány percet vesz igénybe. 

Az ecoCard kártya gyakorlatilag az ecoPayz pénztárcához kapcsolódik, és lehetővé teszi, hogy jobban ellenőrizd pénzügyeidet, mivel csak az egyenlegen rendelkezésre álló összeget költheted el. A kártya EUR, GBP és USD pénznemben érhető el, és a játékosok akár három kártyát is igényelhetnek, egyet-egyet a támogatott pénznemek mindegyikében.

Ez egy Mastercard márkájú plasztikkártya, amellyel a fogadók minden olyan online sportfogadásban fizethetnek, amely elfogadja a Mastercardot. Emellett lehetővé teszi számukra, hogy készpénzt vegyenek fel bármely olyan ATM-ből, amelynek tetején Mastercard elfogadóhely van.

Egy másik lehetőség az online sportfogadók számára az ecoVirtuális kártya igénylése, amelyet közvetlenül az ecoAccountról is fel lehet tölteni pénzzel. A plasztik ecoCard virtuális alternatívája egyszeri pénzátutalásokat tesz lehetővé.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

ecoCard számla nyitás

Magyar zászló

Az ecoAccount regisztrálása egy meglehetősen problémamentes eljárás, amely csak néhány percet vesz igénybe. Ehhez ki kell töltened egy rövid regisztrációs űrlapot, amelyben meg kell adnod néhány személyes adatot, például az e-mail címed, a neved, a születési dátumod, a mobiltelefonszámod és az állandó lakcímet.

Ebben a szakaszban ki kell választanod egy felhasználónevet és egy elég erős jelszót jelszót is. Minden új számlatulajdonos a Classic szinten kezd, itt azonban vannak megkötések a felhasználók számára. A Classic szintű ügyfelek nem igényelhetnek és nem kaphatnak plasztik ecoCardot. Ha ezt a kártyát szeretnéd használni, akkor további ellenőrzéssel Silver státuszra kell emelned a számlád.

Ezt úgy érheted el, hogy kapcsolatba lépsz az ecoPayz ügyfélszolgálati csapatával, ahol megerősíted a regisztráció során megadott adatokat. Ehhez valamilyen személyazonosságot igazoló dokumentum másolatának az elküldésre lesz szükség. Erre a státuszra egyébként akkor is szükséged lesz, ha szeretnél kifizetést kérni ezzel a fizetési móddal.

Befizetés a sportfogadási oldalakra az ecoCard használatával

Azon fogadók számára, akik ecoCard használatával szeretnének befizetni az oldalra, két lehetőség áll rendelkezésre. Az első az, hogy a kívánt összeget egyenesen az ecoAccount egyenlegéről utalják át. Ezt közvetlenül a sportfogadási oldalon keresztül lehet megtenni. 

Okostelefon és táblagép Thrillsy_5

Ebben az esetben csak ki kell választani a fizetési módot a Befizetés menüpontban, majd pedig meg kell adni az összeget, amit szeretnél befizetni. A rendszer ezt követően átirányít az ecoPayz platformjára, ahol jóváhagyhatod a befizetést. Ebben az esetben a befizetés valós időben történik meg, így az összeg azonnal megjelenik az online sportfogadási irodánál vezetett számládon. 

A másik lehetőség, hogy befizethetsz a plasztik ecoCard kártyával vagy az ecoVirtuális kártyával. A plasztik ecoCardot minden olyan online sportfogadó támogatja, amelyik Mastercarddal működik.

A befizetés folyamata hasonló, csak ebben az esetben a fogadási oldal pénztári rendszere a kártya számát, lejárati dátumát és a kártyatulajdonos nevét kéri megadni. Ha megadtad ezeket az adatokat, akkor meg kell erősítened a befizetés összegét, engedélyezned kell a tranzakciót, és a pénzt másodperceken belül jóváírják a fogadási egyenlegeden.

A nyeremények felvétele az ecoCard segítségével

Az ecoPayz szolgáltatásainak, így az ecoCard kártyának a használata az online fogadásokhoz számos pozitívummal jár, de talán a legnagyobb az, hogy a kifizetések esetében is széles körben elfogadott, sőt, gyors és biztonságos kifizetéseket tesz lehetővé, ehhez azonban az alapnál magasabb számlacsomaggal kell rendelkezned.

Ehhez pedig fel kell keresned a Kifizetések menüpontot a személyes profilodban, majd ki kell választanod a fizetési módot és meg kell adnod a kifizetés összegét. Ha ezzel megvagy, akkor már csak a képernyőn megjelenő utasításokat kell követned. Ahhoz, hogy a nyereményed megkaphasd, a kifizetést jóvá kell hagynia a sportfogadási irodának. Ha ez megtörtént, akkor általában néhány órán belül meg is érkezik az összeg a számládra. 

Biztonság és adatvédelem az ecoCard kártyák esetében

Ez a szolgáltató nagyon jól szerepel a biztonság és az adatvédelem terén. A fizetési rendszer védi a játékosok személyes és banki adatainak sértetlenségét azáltal, hogy az adatok feldolgozásához speciális SSL titkosítást használnak, amely kiküszöböli a biztonsági rések kockázatát.

Az információkat biztonságos és védett területeken tárolják, és kifinomult tűzfalakkal tovább védik őket. Rendszeresen biztonsági mentéseket végeznek, hogy az ügyfelek tranzakciós előzményei mindig jól védettek legyenek.

Thrillsy Bónusz_3

Emellett azt is fontos kiemelni, hogy a sportfogadási oldalra befizetett pénz ezzel a fizetési móddal nem közvetlenül a bankszámládról kerül befizetésre. Ez pedig azt is jelenti egyben, hogy a bankszámlakivonaton sehol sem jelennek meg a fogadási oldalakra való hivatkozások, így segít az anonimitás megőrzésében is. 

Ráadásul a fogadóknak lehetőségük van arra, hogy támogatott kétlépcsős hitelesítési funkció engedélyezéssel tovább erősítsék ecoAccountjuk biztonságát. Ez különösen alkalmas biztonsági intézkedés azok számára, akik szeretnek útközben befizetni és fogadni.

Az ecoCard előnyei 

Egy online sportfogadónak számos oka van arra, hogy ezt a fizetési lehetőséget használja. Először is, a módszer azonnali befizetéseket és nagyon gyors kifizetéseket tesz lehetővé, különösen néhány más elérhető banki megoldással összehasonlítva. A kifizetések általában egy-két napon belül befejeződnek, miután az összeg felvételét a sportfogadási iroda jóváhagyta.

Mindezek mellett elmondható, hogy egy rendkívül biztonsági fizetési módról van szó. Ez pedig annak köszönhető, hogy a legmodernebb titkosítási eljárást, tűzfalakat és biztonsági eljárásokat használják. Emellett az is előnyös, hogy a banki forgalmadban nem fog megjelenni a szerencsejáték tevékenység. Ez a platform ugyanis összekötő kapocsként működik a játékos és a sportfogadási iroda között.

Labdarúgó stadion 6

A kifizetések kezdeményezésekor nincs szükség semmilyen érzékeny adat megadására. A pénzátutalásokat kizárólag az ecoAccount felhasználónév és jelszó, valamint a kétlépcsős ellenőrző kód használatával lehet teljesíteni. Ráadásul ezt a fizetési módot használhatod a befizetésekhez és kifizetésekhez is. 

A módszer világszerte elérhető, és több száz fogadási oldal fogadja el. Így akár több online bukméker oldalon is regisztrálhatsz és intézheted a tranzakciókat egyazon módszerrel, ahelyett, hogy az egyes weboldalakon különféle fizetési módszereket használnál. Ez egy nagyszerű fizetési módszer azoknak a fogadóknak is, akik szeretnének határt szabni a játékra költött összegnek.

Az ecoPayz és a hozzá tartozó ecoCard segítségével könnyen kézben tarthatod kiadásait, mivel nem költhetsz többet, mint amekkora összeget az ecoAccount számládra feltöltöttél. Végül, de nem utolsósorban, ha ezt a fizetési módszert választod, akkor általában a sportfogadási oldalak által kínált minden bónuszra jogosult leszel, ami nem minden fizetési mód esetében mondható el. 

Az ecoCard hátrányai

Bár egy rendkívül népszerű, és számos előnnyel járó fizetési módról van szó, mégis elmondható az, hogy van egy-két hátránya is. Az egyik, hogy létre kell hozni egy külön ecoPayz fiókot, amely mind a fizetési platform egészének használatához, mind a ecoCard igényléséhez szükséges.

A regisztráció azonban csak enyhe kellemetlenség, mivel az egész folyamat nagyon gyors és egyszerű. Emellett pedig ahhoz, hogy ecoCard kártyát igényelhess, illetve használhasd ezt a fizetési módszert a kifizetésekhez, magasabb számlacsomaggal kell rendelkezned, aminek természetesen a költsége is magasabb. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

Az ecoCard, illetve a hozzá tartozó online fizetési felület, bár nem annyira elterjedt és ismert, mint a hasonló platformok, mégis számtalan előnyt kínál akkor, amikor az online sportfogadási oldalakon szeretnéd azt használni.

Ez pedig annak köszönhető, hogy ez a szolgáltató közel húszéves tapasztalattal rendelkezik, és ez valóban megmutatkozik termékeinek és szolgáltatásainak minőségében. Az ecoCardról 2013-ban ecoPayz-re átkeresztelt módszer rugalmas, gyors és egyszerű fizetéseket tesz lehetővé, a legjobb titkosítási és tűzfal technológiák által védve.

Ez a módszer rengeteg sportfogadási oldalon elérhető a kifizetésekhez és befizetésekhez, lehetővé téve a fogadók számára, hogy összehasonlítsák a különböző lehetőségeket, és a legjobb esélyeket keressék az interneten. Ha ezt kombináljuk az ecoPayz által kínált magas szintű anonimitással, akkor egy olyan sportfogadási fizetési módot kapunk, amely mindenképpen figyelmet érdemel, amelyet bármikor gond nélkül használhatsz. 

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek az ecoCard fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli