MyPaylinQ fogadás – Top 10 oldalak

Az online sportfogadások fejlődésével és terjedésével egyre nagyobb lett az igény a digitális fizetési megoldások használatára is. Ezt természetesen a pénzügyi szolgáltatók is felismerték, és az évek során rengeteg féle fizetési lehetőséget dolgoztak ki, amelyek aztán népszerűvé is váltak a játékosok körében. Ezek egyike volt a MyPaylinQ, amely lényegében egy e-pénztárca szolgáltatásként működött.

Sőt, az egyik első ilyen fizetési megoldás volt, amely elsősorban a tengerentúli játékosok számára volt elérhető. Ha azonban egy magyar játékosnak sikerült egy ilyen oldalon regisztrálnia, akkor egészen biztosan találkozott ezzel a szolgáltatóval. Bár a MyPaylinQ szolgáltatásai jelenleg nem érhetőek el, mégis érdemes megnézni, hogy miben nyújtott kiemelkedőt ez a vállalat. Az alábbi cikkben ezeknek a részleteknek járunk utána.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a MyPaylinQ?

A MyPaylinQ egy elektronikus pénztárca szolgáltatás volt, amely lehetővé tette az online fizetéseket és a pénzátutalásokat az interneten keresztül. Az ügyfelek regisztrálhattak egy MyPaylinQ fiókot, majd hozzárendelhették bankkártyájukat vagy bankszámlájukat a fiókhoz.

A legjobb sportok

Ezután az online kereskedőknél történő fizetésekhez vagy pénzátutalásokhoz egyszerűen használhatták a MyPaylinQ fiókjukat. A MyPaylinQ szolgáltatás 2013-ban indult, és lehetőséget biztosított az ügyfeleknek, hogy gyorsan és biztonságosan végezzenek online tranzakciókat.

Ez a szolgáltató elfogadta a hitelkártyákat, banki átutalásokat és más elektronikus pénztárcákat is, így a felhasználóknak több lehetőségük volt a MyPaylinQ oldalra történő pénz befizetésre, illetve az online vásárlásokra. Emellett a MyPaylinQ lehetővé tette a nemzetközi pénzátutalásokat is, ami különösen hasznos volt a globális üzleti tevékenységek vagy a nemzetközi kereskedők számára. 

A MyPaylinQ a sportfogadási oldalakon

Logo MyPaylinQ

A MyPaylinQ tehát egy online elektronikus pénztárca rendszer volt. Az internetes szerencsejátékosok használhatták az online sportfogadási oldalon vezetett számlájukra történő be- és kifizetésekhez azokon az oldalakon, ahol ez a fizetési elfogadott volt. Ez egyébként a tengerentúli kaszinó oldalakon volt jellemző. 

Ahhoz, hogy a MyPaylinQ kaszinó fizetés előnyeit élvezhessék a játékosok, egyszerűen csak olyan oldalon kellett regisztrálniuk, ahol elérhető volt ez a fizetési lehetőség a pénzügyi tranzakciók listájában.

Emellett természetesen az is kellett hozzá, hogy rendelkezzenek egy MyPaylinQ felhasználói fiókkal. Ez utóbbi azonban egyáltalán nem jelenthetett gondot, hiszen ennek a létrehozása egy rendkívül egyszerű folyamat volt, amely mindössze néhány percet vett igénybe.

Ehhez csak néhány adatot kellett megadni a MyPaylinQ regisztráció során, majd pedig pénzt kellett helyezni az ottani számlára. Erre azonban több lehetősége is volt a játékosoknak, így a felhasználók kiválaszthatták azt a módszert, amely a leginkább megfelelő volt a számukra. 

Ahogyan a virtuális pénztárca feltöltése is gyerekjáték volt, úgy az online sportfogadási oldalon vezetett számlára is könnyű vele pénzt utalni. Ehhez csak olyan oldalra volt szükség, amely elfogadta ezt a fizetési módot, majd pedig egy gyors regisztráció során létre kellett hozni egy felhasználói fiókot, és elindítani a befizetést az oldalra a MyPaylinQ használatával. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan lehetett létrehozni MyPaylinQ felhasználói fiókot?

Magyar zászló

Ahhoz tehát, hogy használni lehessen a sportfogadási oldalakon, először is létre kellett hozni egy MyPaylinQ fiókot. Ez rendkívül egyszerű folyamat volt, ami mindössze néhány percet vett igénybe. Az első lépés az volt, hogy el kellett látogatni a MyPaylinQ hivatalos weboldalára, és ott megkeresni a Regisztráció gombot.

A felhasználói fiók létrehozásához szükség volt egy érvényes e-mail címre és a személyes adatokra. Ezeket azt követően lehetett megadni, hogy megnyitottad a regisztrációs felületet. Itt olyan személyes adatokat kellett kitölteni, mint például a neved, a címed, a telefonszámod, illetve az e-mail címed. 

Ezután választani kellett egy felhasználónevet és egy jelszót, amelyet később a fiókba való belépéshez kellett használni. Ezt követően lehetőség volt arra is, hogy hozzáadj egy, vagy éppen több számodra megfelelő fizetési módot a fiókhoz. Ez lehet bankkártya, bankszámla vagy más elektronikus pénztárca.

Ezt a lépést azonban később is meg lehetett tenni, illetve a fizetési módokat is lehetett később módosítani. Végül pedig nem maradt más hátra, mint ellenőrizni a megadott adatokat, majd az e-mail cím megerősítésével befejezni a regisztrációt. Miután aktiváltad a fiókodat, elkezdheted használni a MyPaylinQ szolgáltatásokat, mint például online fizetések végrehajtása vagy pénzátutalások küldése.

A MyPaylinQ számla feltöltése

Ahhoz tehát, hogy használni tudd az online fizetések során a MyPaylinQ szolgáltatásait, pénzt kellett helyezned az ott vezetett számlára, vagy pedig hozzá kellett rendelned egy fizetési módot azt követően, hogy regisztráltál az oldalon. Először is meg kellett adni az oldalon a banki adatokat, vagy pedig a bankkártya információkat.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Ezzel vált lehetővé ugyanis, hogy a MyPaylinQ használható legyen az online tranzakciókhoz. A későbbiekben bővíthetted a fizetési lehetőségek körét, és akár egy másik e-pénztárcát is megadhattál az oldalon. Miután pedig kiválasztottad a megfelelő befizetési módot és megadtad a szükséges információkat, csak követned kellett a fizetési folyamatot, hogy a pénz a MyPaylinQ számlára kerüljön.

Befizetés a sportfogadási oldalakra a MyPaylinQ használatával

Amint létrehoztad a MyPaylinQ számlád, használhatóvá is vált a sportfogadási oldalakon. A MyPaylinQ használatával történő befizetés egy sportfogadási oldalra általában a következő lépések szerint történt:

 • Regisztráció – Először is regisztrálni kellett egy fiókot a sportfogadási oldalon, amely elfogadta a MyPaylinQ-t fizetési módként. Ehhez a sportfogadási oldal regisztrációs folyamatát kellett követni, ahol meg kell adni az alapvető információkat és létrehozni a felhasználói fiókod.
 • Bejelentkezés és befizetés kiválasztása – Miután regisztráltál és beléptél a sportfogadási oldalra, meg kellett keresni a befizetési lehetőségeket a felhasználói fiókodban Ez általában a „Befizetés”, „Pénzfeltöltés” vagy hasonló néven található meg.
 • MyPaylinQ kiválasztása – Amikor a befizetési opciókat megjelenítetted, a MyPaylinQ-t kellett kiválasztani fizetési módként. Ez általában az egyik lehetőség volt a többi elfogadott fizetési mód között.
 • A tranzakció részleteinek megadása – A befizetési folyamat során meg kellett adni a MyPaylinQ fiókhoz kapcsolódó adatokat, például a felhasználónevet és a jelszót. Ezután meg kellett adnod az összeget, amit be szeretnél fizetni a sportfogadási oldalra.
 • Befizetés jóváhagyása – Ellenőrizni kellett a befizetési részleteket, és ha minden helyes volt, akkor kellett erősíteni a befizetést. A sportfogadási oldal ellenőrzte az adatokat és jóváhagyta a tranzakciót. Miután a befizetés jóváhagyásra került, az összeg azonnal jóváíródott a sportfogadási oldalon, és már használható is volt a fogadásokra.
1Bet Bónusz_3

MyPaylinQ kifizetések menete a sportfogadási oldalakon

Ha olyan szerencsés vagy, hogy sikerült nyereményt elérned a fogadásokkal, akkor valószínűleg szeretnéd annak a kifizetését kérni. Ennek a menete következő volt ezzel a fizetési móddal:

 • Bejelentkezés a sportfogadási oldalra – Először is be kellett jelentkezni a sportfogadási oldalra, ahol játszottál és nyereményt értél el. Ehhez általában meg kellett adni a felhasználóneved és a jelszavad.
 • Kifizetési opció kiválasztása – Miután bejelentkeztél a fiókodba, meg kellett keresni a kifizetési opciókat. Ez általában a „Kifizetés”, „Pénzkivétel” vagy hasonló néven található a fiók beállításaiban.
 • MyPaylinQ kiválasztása – Amikor a kifizetési lehetőségeket megjelenítették, a MyPaylinQ-t kellett választani fizetési módként. Ez általában az elfogadott fizetési módok között szerepelt.
 • Kifizetési részletek megadása – Meg kellett adni a MyPaylinQ fiókhoz tartozó adatokat, például a felhasználónevet és a jelszót. Ezután be kellett írni az összeget, aminek a kifizetését szeretnéd kérni a sportfogadási oldalról.
 • Kifizetés jóváhagyása – Ellenőrizni kellett a kifizetési részleteket, és ha minden helyes volt, jóvá kellett hagyni meg a kifizetést. A sportfogadási oldal ellenőrizte az adatokat és jóváhagyta a tranzakciót.
 • Miután a kifizetést jóváhagyta a sportfogadási oldal, az összeg általában átkerült a MyPaylinQ fiókba. A MyPaylinQ rendszerétől függően lehetőség nyílt a pénz további felhasználására, például más online kereskedőknél történő vásárlásra, de akár a bankszámládra is áthelyezhetted azt.
Labdarúgó stadion 10

A MyPaylinQ által kínált előnyök

A MyPaylinQ egy rendkívül népszerű fizetési módnak számított, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezett, például a következőkkel:

 • Gyors és egyszerű fizetési mód – A MyPaylinQ lehetővé tette a gyors és egyszerű fizetéseket online. A számlára történő pénz feltöltés után könnyedén lehetett fizetni a MyPaylinQ elfogadóhelyein, így számos sportfogadási oldalon is.
 • Biztonságos tranzakciók – A MyPaylinQ prioritást adott a biztonságnak, és biztonságos online fizetési megoldásokat kínált. A felhasználók banki vagy hitelkártya adataikat a MyPaylinQ fiókhoz adhatták, így a tranzakciókat védett környezetben hajthatták végre.
 • Széleskörű elfogadottság – A MyPaylinQ elfogadottsága kiterjedt több online kereskedőre, webhelyre és szolgáltatóra. Ez lehetővé tette a felhasználóknak, hogy a MyPaylinQ fiókjukkal számos helyen használhassák ezt a fizetési módot.
 • Egységes pénzkezelés: A MyPaylinQ lehetővé tette a felhasználók számára, hogy egy központi helyen kezeljék pénzügyeiket. Az egyenlegüket és tranzakcióikat a MyPaylinQ fiókjukban nyomon követhették, ami kényelmet és átláthatóságot biztosított.
 • Bónuszok és kedvezmények: A MyPaylinQ esetenként bónuszokat és kedvezményeket kínálhatott a felhasználóknak. Ez lehetett például a regisztrációs bónusz vagy más promóciós ajánlatok, amelyekkel a felhasználók további előnyökhöz juthattak a szolgáltatás használata során.
BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A MyPaylinQ használatának a hátrányai

Mint ahogy minden esetben, itt is meg kell említeni, hogy az előnyök mellett hátrányai is voltak ennek a fizetési módnak, például a következők: 

 • Korlátozott elfogadottság – A MyPaylinQ nem volt olyan széleskörűen elfogadott fizetési mód, mint például a hagyományos bankkártyák vagy más népszerű online fizetési szolgáltatások. Ez azt jelentette, hogy nem minden online kereskedő vagy szolgáltató támogatta a MyPaylinQ-t fizetési módként, ami korlátozta a felhasználók választási lehetőségeit.
 • Kifizetési díjak – A MyPaylinQ bizonyos esetekben kifizetési díjakat számíthatott fel. Ez azt jelentette, hogy a felhasználóknak további költségekkel kellett számolniuk a pénz kifizetésekor. Az ilyen díjak lehetnek fix összegűek vagy a kifizetett összeg egy százalékában meghatározottak.
 • Korlátozott országok támogatása – A MyPaylinQ nem minden országban volt elérhető. Ez azt jelentette, hogy nem minden felhasználó tudta használni a szolgáltatást, ha az országa nem volt támogatott. Ez korlátozta a szélesebb körű elérhetőséget és használhatóságot.
 • Fiókhoz kapcsolódó feltételek – A MyPaylinQ használatához szükség volt egy regisztrált fiókra és a hozzá tartozó banki vagy hitelkártya adatokra. Ez a néhány felhasználó számára kényelmetlenséget vagy biztonsági aggályokat okozhatott.

MyPaylinQ fogadás – Összegzés

A MyPaylinQ egyik legnagyobb érdeme az volt, hogy megmutatta azt, hogy milyen is egy jó digitális pénzügyi szolgáltató, és hogy azt mennyire egyszerű használni az online sportfogadási oldalakon. Bár már nem elérhető ez a szolgáltatás, mégis megtanulhattuk belőle azt is, hogy hogyan célszerű a lehető legjobb módon használni a sportfogadási oldalakon. 

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdeklik a MyPaylinQ fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jár. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli