Trustly fogadás – Top 10 oldalak 2023

A Trustly mára már számos sportfogadónak ismerősen cseng, hiszen ez a cég jól beilleszkedett a magyar játékosoknak nyújtott online szerencsejáték szcénába. Ennek ellenére, ebben a cikkben szó lesz arról, hogy mi az a Trustly, mi szükséges egy számla megnyitásához, és mennyire biztonságos ez a szolgáltató.

Természetesen részletesen megismerheted a Trustly fogadás menetét is, hiszen az online fogadóirodák ma már mindent megtesznek azért, hogy a magyar játékosok is őket válasszák. Végül pedig, számos gyakran ismételt kérdést találhatsz a cikk végén, melyekkel még teljesebbé teheted a tudásod.

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Mi az a Trustly? Hogyan kapcsolódik az online fogadóirodák világához és a sportfogadáshoz?

A Trustly egy svéd fintech cég, mely innovatív módon lehetővé teszi az ügyfeleinek, hogy úgy vegyenek igénybe szolgáltatásokat, hogy ne kelljen a bankszámlájukat vagy a bankkártyájukat felhasználni. A svédek amúgy is élen járnak az IT cégek kibocsátásában, amit mi sem mutat jobban, mint az, hogy a Trustly már 2008-ban megnyitotta a kapuit.

Mára egy globális szereplővé vált, százmilliárd forintos éves forgalommal. Több, mint 6000 bankot támogat rendszere, így könnyedén hozzá tudod társítani a magyar bankszámláidat is.

A legjobb sportok

Hogy használni tudd ezt a fizetési módot, létre kell hoznod a saját Trustly fiókod. A Trustly magyar felülete egyelőre még nem készült el, így az alapértelmezett angolt vagy az alternatívákat, mint például a német használhatod.

A regisztráció gyors és zökkenőmentes, csupán az adataidat kell megadni. Ezután a fiókodba belépve hozzá tudod társítani a bankszámláidat vagy bankkártyáidat, az ott leírt lépéseket végrehajtva. Ez egy kis időt vesz igénybe, így érdemes előre elvégezni. Amint van legalább egy bankszámlád vagy bankkártyád a Trustly rendszerében, fizetni tudsz a szolgáltatással.

Hogyan tudsz pénzt feltölteni a Trustly segítségével az online fogadóiroda fiókodba?

Logo Trustly

A fogadóirodánál történő fogadás első lépése, hogy legyen saját fiókod. Ehhez válassz az általunk ajánlott bukmékerek közül, és végezd el a regisztrációt.

Ne felejtsd el az email címedre érkező levélben lévő linkre kattintani, hiszen ez aktiválja a regisztrációt. Amint ez is kész, lépj be a fogadóirodánál lévő fiókodba a felhasználónév és a jelszó segítségével, majd keresd meg a pénztár felületét.

Itt válaszd a befizetést, majd a felbukkanó lehetőségek közül a Trustly fizetési módot. Ez többféleképpen megjelenhet, általában a logója szokott felbukkanni. Ezután add meg a Trustly fiókod azonosítóját és a befizetni kívánt összeget, majd küldd el a tranzakciót. Átkerülsz a Trustly rendszerében, ahol beazonosíthatod magad, és ha ez sikeres, akkor a beküldött pénz rövidesen meg is jelenik az online fogadóirodánál vezetett számládon.

Azt fontos megjegyezni, hogy bár az egész folyamatot a bukméker oldaláról indítod, a Trustly végzi el a tranzakciót, melyből a buki semmit sem lát, csak annyit kap vissza, hogy sikeres volt-e a tranzakciós vagy sem, és mekkora összeget sikerült teljesíteni.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Hogyan tudod kiutalni a nyereményeid a Trustly segítségével?

A kiutalás nagyon egyszerűen végre hajtható, de csak abban az esetben, ha a nyereményedet nem köti valamilyen lejátszási követelmény vagy más feltétel. Amíg ezeket ugyanis nem teljesíted, addig a fogadóiroda el fogja utasítani a kiutalást.

Ha nincs ilyen probléma, akkor egyszerűen lépj be az online fogadóirodánál vezetett fiókodba, majd válaszd a Pénztárt. Itt kattints rá a kiutalás lehetőségre, és válaszd a Trustly fizetési módot. Add meg a kiküldeni kívánt összeget, majd indítsd el a tranzakciót.

A legtöbb online fogadóiroda nagyon rövid időn belül feldolgozza a kérésed, és amint minden rendben van, megkapod a Trustly fiókodba a nyereményed. Átalában a bukmékerek nem használnak díjat ilyenkor, de a Trustly oldaláról felmerülhetnek költségek, erről minden esetben náluk tudsz érdeklődni.

Mennyire biztonságos a Trustly? Érdemes hozzá társítani a bankkártyát vagy a bankszámlát?

Magyar zászló

A Trustly már több, mint 15 éves jelenléttel rendelkezik az online fizetési tranzakciók területén, ezért biztonságosnak számít. Ugyanazt a titkosítási módot használja az adatok online mozgatására, mint a bankok.

A mögötte álló vállalat, a Trustly Group AB engedélyét a Svéd Pénzügyi Főfelügyelet adja ki, és ez is látja el a felügyeletét. Ettől függetlenül, a szakemberek általában nem javasolják, hogy e-pénztárcákban hosszabb ideig nagyobb összegeket tárolj.

A Trustly legnagyobb előnye is az, hogy úgy tudsz pénzügyi műveleteket indítani és fogadni, hogy nem kell a bankszámlaszámoddal vagy pin kóddal bajlódni, és nincs is a normál irodai munkaidőre korlátozva. Emellett a banki adataid rejtve maradnak, így a csalók nem tudják megszerezni például a bankkártyád számát.

A legjobban akkor járhatsz el, ha a befizetéskor a bankszámládról fizetsz be a Trustly segítségével, a kiutalt nyereményeket pedig rövid időn belül tovább küldöd a valódi bankszámládra. Általában a hagyományos bankok kínálnak többszintű védelmet, így például, amikor a Trustly segítségével fizetsz be, a saját bankod mobil alkalmazása is jelezni fog az engedélykérésért vagy egy SMS kódot küld.

Érdemes lehet még beállítani a kétfaktoros 2FA védelmet is a Trustly fiókodba való belépéshez. Ennek segítségével a Google Hitelesítő vagy más applikáció szükséges ahhoz, hogy be tudj jelentkezni. Mivel ez a hitelesítő csak a te mobilodon fut, ezért a rossz szándékú felhasználók még akkor sem tudnak belépni a Trustly fiókodba, ha tudják a jelszavad.

Hogyan tudsz fogadni egy olyan bukmékernél, ahol elérhető a Trustly fizetési mód?

Amint már megvan a fiókod az online fogadóirodánál és a Trustly-nél is, a fogadás pofonegyszerű. A fogadóiroda kínálatában válogatva válaszd ki a neked tetsző mérkőzést vagy eseményt. Erre kattintva előtűnik annak részletes adatlapja, az időponttal és minden más információval.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Itt láthatod, milyen fogadási lehetőségek társulnak az adott eseményhez, és milyen nyereményszorzóval rendelkeznek. Általában az odds-ra kattintva tudod a fogadási szelvényhez adni a választott opciót, melyen még meg kell adnod a megjátszani kívánt tétet is. Ezekből az infókból a rendszer már ki is tudja számolni a várható nyereményed, a szelvényt pedig ezután játékba küldheted.

Ha több opciót adsz a fogadószelvényedhez, akkor a szorzókat összeszorozzák egymással, így könnyedén magas eredő odds-od alakul ki. Ez akkor előnyös, ha hajlandó vagy nagyot kockáztatni, például kis összeggel szeretnél nagy nyereményt elvinni. Annak azonban tudatában kell lenned, hogy az ilyen, több fogadásból álló szelvények könnyen el tudnak bukni, mivel elég, ha csak egy tipped nem jön be, az nullázza a sikeres tippeket is.

Trustly bónuszok és promóciók a bukmékerek kínálatában

Az online fogadóirodák nagyon gyakran kínálnak különféle bónuszokat és promóciókat a fogadóik számára. Az új játékosokat például üdvözlő bónusz várja, a meglévőket pedig rendszeresen visszatérő vagy alkalmi promóciók. Ezek közé tartoznak a befizetési elérési bónuszok, a befizetést nem igénylő bónuszok, az ingyenes fogadások, a vesztes tétek egy részének visszatérítése, vagy a készpénz-visszatérítés.

Akármelyikről is van szó, általában valamilyen korlátozás vagy követelmény is érvényes rájuk, melyet mindig megtekinthetsz a fogadóiroda általános szerződési feltételeiben. Korlátozás lehet például, hogy egy játékos csak egyszer veheti igénybe a promóciót, követelmény pedig, hogy például a megkapott bónusz összeget legalább 15x meg kell tenni tétként, mielőtt kiutalhatóvá válik.

1Bet Bónusz_3

Ha a Trustly fogadási módot választod, akkor további érdekességekkel is találkozhatsz. Léteznek olyan promóciók, ahol a bukméker kizárja az e-pénztárcás befizetéseket. Például azt mondja, hogy a Trustly, Paypal vagy Skrill befizetésekre nem használható fel a bónusz. Ilyenkor nem tudsz mit tenni, csak egy másik fizetési módot használni, vagy kihagyni a promóciót.

Máskor pedig kifejezetten egy megadott fizetési módhoz rendelnek promóciót a bukik, például a Trustly segítségével befizetett összegek egy részét ingyen pénzként is odaadják még. Ilyenkor mindig valami egyedi ok van a háttérben, például a fogadóiroda szeretni több Trustly-val befizető ügyfelet vagy költségei vannak más fizetési módokkal, ezért érdeke, hogy váltsanak az ügyfelek.

Gyakran ismételt kérdések

A Trustly fogadás számos kérdést vet fel, melyek közül néhány rendszeresen elő is bukkan. Az alábbiakban a leggyakrabban felmerülőkkel találkozhatsz, melyekre a választ is elolvashatod.

Mi az a maximum összeg, melyet fogadás céljából a Trustly fiókomban tarthatok?

Az mindig rajtad múlik, hogy milyen helyeken tárolod a pénzed, mielőtt feltöltenéd a fogadóirodánál vezetett számládra. Általában véve azonban nem érdemes nagyobb összegeket sokáig e-pénztárcában tárolni, hanem inkább a befizetéskor javasolt feltölteni a bankszámláról.

A magyar bankodra a magyarországi betétvédelmi törvények vonatkoznak, így amennyiben bármilyen baj lenne vele, könnyebb a magyar hatósággal egyezkedned, mint a Trustly-nál, ahol Svédország az illetékes.

Labdarúgó stadion 9

Mennyire biztonságos a Trustly?

A Trustly felügyeletét a Svéd Pénzügyi Főfelügyelet látja el, ami biztonságosnak tekinthető. Az oldal mögött álló fintech cég pedig már több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a fizetési szolgáltatások területén. Ettől függetlenül mindig csak akkora összeget érdemes a Trustly fiókodban tartani, amelyet fel is használsz a közeljövőben.

Mit tegyek, ha problémám adódik a Trustly fogadás során?

Ha egy Trustly fogadás során problémába ütközöl, akkor többféle dolgot is tehetsz. Ha a pénz a fogadóirodánál akad el a befizetés vagy a kiutalás során, akkor keresd fel a bukméker ügyfélszolgálatát. Mondd el, mit tapasztaltál, és ők segíteni fognak. Amiatt nem kell aggódnod, hogy nem ők az illetékesek, ilyenkor úgyis elmondják, és azt is, hogy inkább fordulj a Trustly ügyfélszolgálatához.

A Trustly rendszerében elvégzett pénzügyi tranzakciókhoz ugyanis a fogadóirodák nem férnek hozzá, abban kizárólag ennek a fizetési módnak az ügyfélszolgálatosai illetékesek. Velük is könnyen fel tudod venni a kapcsolatot, és ők is addig fognak nyomozni és ügyet intézni, míg meg nem oldódik a problémád.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összefoglalás

A Trustly fizetési szolgáltatási igazán előre mutató, méltó a fejlett fintech szektorral rendelkező Svédországhoz. Ebben a cikkben nagyon sok infót megtudhattál a Trustly fogadás témakörben, így most már te is biztonsággal tudod használni ezt a fizetési módot.

Csak válassz az általunk ajánlott online fogadóirodák közül, hozd létre a saját fiókod, és amint a Trustly számlád is készen áll, máris használhatod a pénzed befizetésére vagy a nyereményed kiutalására.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Trustly fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli