Western Union fogadás – Top 10 oldalak

A Western Union az egyik legrégebbi pénzátutalási szolgáltatás. A pénz A pontból B pontba történő átutalásának ötletén alapul, és biztonságos pénzküldési módot kínál. A jó hír pedig az, hogy ma már vannak olyan sportfogadási irodák, amelyek lehetővé teszik azt, hogy a játékosok ezt a fizetési módot használják a tranzakciók lebonyolításához. 

A világ különböző részein található több mint 500.000 Western Union ponttal könnyen belátható, hogy sok fogadó miért választja ezt a lehetőséget a fogadási számlájának a feltöltéséhez.

A Western Union fogadás a magyar sportfogadási oldalakon kevésbé elterjedt, de nem árt tisztában lenni azzal, hogy hogyan lehet használni, hiszen van olyan oldal, amelyen elfogadott fizetési módnak számít. Az alábbiakban annak járunk utána, hogy mit érdemes tudni erről a fizetési módról, illetve a használatáról. 

52.000 Ft bónuszt
 • Magas oddsok
 • Gyors kifizetések
 • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
 • Nagy bukméker
 • Gyors kifizetések
 • Több mint 25 sportág
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Nagyszámú napi fogadás
 • Fantasztikus támogatás
35000 Ft bónuszt
 • Legjobb esélyek
 • Félelmetes bónuszok
 • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
 • Magas nyereményszorzók
 • Gyors kifizetések
 • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
 • Népszerű bukméker
 • Magas odds
 • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
 • 25+ sportág
 • Gyors kifizetések
 • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
 • 20+ sportág
 • Magas esélyek
 • Gyors kifizetések

Hogyan működik a Western Union?

Ha a Western Union működését szeretnénk megérteni, akkor fontos tudni, hogy ez a szolgáltatás lényegében a közvetítő szerepét tölti be a pénzt küldő és a pénzt fogadó személy között. Ha például pénzt szeretnél küldeni valakinek, a Western Union hivatalos weboldalán ellenőrizheted, hogy hol van a legközelebbi Western Union szolgáltató, aki segíthet ebben. 

Amikor felkeresel egy Western Union irodát, ki kell töltened a Pénzküldés részt a nyomtatványon, amelyet ott kapsz. Ha itt a készpénzfelvétel és a pénzt perceken belül opciót választod, akkor gyorsabb tranzakciók válnak lehetővé a világ több mint 200 különböző országában.

A következő lépés az, hogy átadod a szolgáltató kollégájának a kitöltött űrlapot, és megadod az összeget, amelyet el szeretnél küldeni. Ezt követően kapsz egy e nyugtát és egy nyomon követési számot, amelyet meg kell osztanod a címzettel.

A legjobb sportok

Manapság azonban már arra is van lehetőség, hogy online tranzakciókat is lebonyolíts a Western Unionon keresztül. Meg kell azonban jegyezni, hogy ez a szolgáltatás csak 23 ország állampolgárai számára érhető el. Ráadásul ahhoz, hogy online pénzt tudj küldeni, számlát kell nyitnod a Western Unionnál.

Miután megnyitottad a számlát, már küldhetsz is pénzt online a Western Unionon keresztül. Amikor bejelentkezel a fiókodba, ki kell választanod az országot, a küldeni kívánt összeget és a fizetési módot. A következő lépés a címzett nevének megadása, és a fizetéshez használni kívánt kártya kiválasztása. Ezután kapsz egy e-mailt a nyomon követési számmal, amelyet meg kell osztanod a címzettel.

Választhatsz, hogy a címzett bankszámlájára küldesz pénzt, vagy a készpénzfelvételt kérsz. Ha a bankszámlára történő pénzküldést választod, győződj meg róla, hogy rendelkezel a címzett összes banki adatával, mivel ezekre a pénzátutalási űrlap kitöltésekor szükséged lesz.

A pénzküldéshez használhatod hitelkártyád, illetve a betéti kártyád vagy bankszámládat. A Western Union létrehozott egy mobil alkalmazást is a szolgáltatásainak a használatához, amely Android és iOS készülékekre is elérhető.

Befizetés az online sportfogadási számlára a Western Union használatával

Logo Western Union

Ha szeretnéd feltölteni az online sportfogadási számládat a Western Unionon keresztül, akkor néhány egyszerű lépést kell követned.

Ha úgy döntöttél, hogy ezt a fizetési lehetőséget használod egy sportfogadási irodánál, akkor először kapcsolatba kell lépned az ügyfélszolgálattal. Ez azért szükséges, hogy megkapd a címzett adatait, amelyekre a tranzakció végrehajtásához szükséged lesz.

A következő lépés az, hogy felkeresel egy Western Union irodát, kitöltesz egy űrlapot, és megadod a címzett adatait. Miután megkaptad a nyomon követési számot, meg kell azt osztanod azt a sportfogadás szolgáltatóval.

Az, hogy mennyi időbe telik, amíg a pénzösszeg megjelenik a számlán, a lakóhelyed szerinti országtól és a fogadási oldaltól is függ. Előfordulhat, hogy a pénzed néhány percen belül átutalásra kerül a sportfogadási számládra, de az is lehet, hogy ez a folyamat 1-3 munkanapot vesz igénybe.

Mivel vannak olyan fogadási oldalak, amelyek bankszámlára történő fizetést is elfogadnak, választhatod a sportfogadási iroda bankszámlájára történő pénzátutalást is. Ez garantálja, hogy a pénzt még gyorsabban elküldik, és a befizetését sokkal hamarabb megjelenik a sportfogadási számlán.

Bár a Western Union felhasználók számára a minimális befizetési összeg minden sportfogadásnál eltérő lehet, sok fogadási oldal visszatéríti a díjakat, ha a befizetés meghalad egy bizonyos befizetési összeget. 

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

A nyeremények kifizetése a Western Union használatával

A Western Unionban az a nagyszerű, hogy ezt a fizetési módot egyes online sportfogadási irodáknál a kifizetésekhez is használhatod. Valójában a Western Unionon keresztül történő kifizetés kérése még egyszerűbb, mintha ezt a módszert használnád a befizetésekhez.

Okostelefon és táblagép 1Bet_4

Amikor úgy érzed, hogy ki szeretnéd venni a nyereményed a sportfogadási oldalról, akkor nincs más dolgod, mint hogy felkeresd a kifizetések menüpontot, és ott kiválasztani a Western Union fizetési módot, majd pedig meg kell adnod a kifizetés összegét. Miután a kérésedet feldolgozták, kapsz egy e-mailt a nyomon követési számmal és a szükséges információkkal, hogy a pénzedet egy közeli Western Union irodában felvehesd. 

Ha Western Unionon keresztül veszed ki a nyereményedet, a pénzed átvétele akár 2 munkanapot is igénybe vehet. A lakóhelyed szerinti országtól függően azonban ez az időtartam meghosszabbodhat. A Western Uniont a kifizetésekhez használó fogadóknak általában díjat kell fizetniük, és ez attól függően változik, hogy melyik weboldalon fogadsz

Költségek és díjak

Magyar zászló

Amikor a Western Unionon keresztül utalsz, tájékoztatni fognak a díjakról, amelyeket a pénzátutalási szolgáltatás igénybevételéért felszámítanak. Ha pedig eltérő országba utalsz, akkor az is lehetséges, hogy átváltási díjat is felszámítanak akkor, ha nem a saját országod pénznemében végzed a tranzakciót. 

Biztonság és adatvédelem

 Az ok, amiért a Western Union számos ügyfél számára a legkedveltebb pénzátutalási módszer, az a tény, hogy biztonságos folyamatot tesz lehetővé. A Western Union ugyanis nagy erőfeszítéseket tesz a biztonságos tranzakciók érdekében. Éppen ezért a vállalat weboldalán részletes információkat talál a gyakori csalásokról és azok elkerüléséről.

Mindennek tetejébe a Western Union különböző technológiákat alkalmaz az adatvédelem garantálása érdekében. Az SSL-titkosítás segítségével a felhasználók által megosztott minden érzékeny információ, valamint a pénz is megfelelő védelemben részesül, és harmadik fél nem férhet hozzá.

Meg kell jegyezni, hogy a Western Union nem kínál letéti szolgáltatást, és egyszerűen csak gondoskodik arról, hogy a pénz egy feladótól egy bizonyos címzetthez kerüljön. Ezért azt tanácsoljuk, hogy legyél óvatos, hogy kinek küldesz pénzt, és kerüld az átutalást olyan feleknek, akiket nem ismersz, vagy akikben nem bízol meg. 

1Bet Bónusz_3

A Western Union fogadás előnyei

A Western Union pénzátutaláshoz való használatának számos előnye van. Mivel világszerte sokan bíznak ebben a fizetési megoldásban, nem meglepő, hogy a különböző online sportfogadási irodákban is használható.

A Western Union világszerte elérhető, több mint 500.000 különböző irodával. Ez azt jelenti, hogy egészen biztosan lesz arra lehetőséged, hogy találj egyet a közeledben, és gond nélkül bonyolítsd le az online sportfogadási tranzakciót.

A Western Unionon keresztüli tranzakciók pozitív tulajdonsága, hogy rendkívül biztonságosak. Ez a szolgáltató nagy tapasztalattal rendelkezik, és megbízható módot biztosít az ügyfeleknek arra, hogy pénzt küldjenek A pontból B pontba.

Mi több, még akkor is, ha az online átutalást választod, biztos lehetsz benne, hogy személyes adataid és pénzeszközeid megfelelően védettek, hiszen a tranzakciók során SSL titkosítást használnak. Ezt a technológiát általában a nagyobb bankintézetek alkalmazzák, és ez bizonyítja, hogy a Western Union is komolyan veszi ügyfelei biztonságát.

A Western Union egy másik előnyös tulajdonsága, hogy lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mind a befizetéseket, mind a kifizetéseket ezen a fizetési módszeren keresztül hajtsák végre. Ez nagyszerű hír azoknak, akik egyetlen módszert keresnek az összes sportfogadási tranzakciójuk kezelésére. Ha pedig úgy döntesz, hogy személyesen utalsz pénzt a Western Unionon keresztül, akkor nem kell számlát létrehoznod, és nem kell semmilyen érzékeny adatot megadnod. 

Az is nagyon kényelmes, hogy a Western Union különböző módokat kínál a pénzküldésre a világ minden táján. Ha szeretnéd, személyesen vagy online is átutalhatsz pénzt. Ezenkívül létezik egy mobilalkalmazás is, amely segít a világ különböző részeire történő pénzátutalásban. A Western Union módszereinek kényelme a virtuális fogadók számára is nagyszerű, mivel lehetővé teszi számukra, hogy a számukra legmegfelelőbb módon fizessenek be a sportfogadási számlájukra.

Labdarúgó stadion 7

A Western Union fogadás hátrányai

Bár a Western Union számos előnyt kínál, vannak hiányosságok, különösen a sportfogadás egyenlegének kezelésében. Bár a Western Union egy nagyon biztonságos módja annak, hogy növelje az ember fogadási egyenlegét, nem kínál azonnali befizetéseket, mint más fizetési megoldások.

Az a tény, hogy a legtöbb esetben a fogadóknak fel kell keresniük egy irodát ahhoz, hogy pénzt utalhassanak a kiválasztott sportfogadásra, további időt igényel. Még ha van is lehetőséged online átutalással befizetni, akkor is kapcsolatba kell lépned az online bukméker ügyfélszolgálatával.

Ezt azért kell megtenned, hogy megkapd a címzett adatait, amelyekre szükséged lesz az átutalás Western Unionon keresztül történő lebonyolításához. Mi több, miután kitöltötted a pénzátutalási űrlapot, akár 2 munkanapot is igénybe vehet, mire a pénzed megjelenik a sportfogadás egyenlegeden.

Egy másik hátrány, ami sok fogadónak nem tetszhet, az a tény, hogy valószínűleg további díjakat kell fizetniük, amelyek magasabbak lehetnek a többi fizetési módhoz képest. Bár vannak olyan fogadási oldalak, amelyek visszatérítik a fogadóknak a Western Union átutalásért felszámított díjakat, ez nem minden esetben van így.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Összegzés

A Western Union egy jól ismert fizetési megoldás, amely világszerte elérhető. Az a tény, hogy lehetővé teszi a pénz egyszerű átutalását a feladó és a címzett között, nagyon népszerűvé tette a szolgáltatást az online sportfogadók körében is.

Emellett pedig az, hogy világszerte több mint 500.000 Western Union iroda van, számos fogadónak ad lehetőséget arra, hogy biztonságos befizetéseket és kifizetéseket végezzenek a különböző online bukmékereknél. A Western Union a szokásos személyes átutalások mellett lehetővé teszi az online vagy mobilalkalmazáson keresztül történő pénzküldést is.

Az egyik legnagyobb előnye a Western Union használatának az online sportfogadási oldalakon, hogy mind a befizetésekhez, mind a kifizetésekhez használható. Bár hosszabb ideig tart, amíg a befizetett pénzét a fogadási számláján látja, a Western Union mindenképpen kényelmes fizetési megoldás azok számára, akiknek nincs sok más lehetőségük.

Utolsó frissítés: 09/08/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ha érdekelnek a Western Union fogadások és előrejelzések, akkor a legjobb helyen jársz. Használd ezeket a tippeket, és növeld a nyerési esélyeidet.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli