Mobil fogadás – A legjobb mobil oldalak

A 21. században már természetessé vált, hogy a telefonunk mindenhol velünk van. Mindent ezen keresztül csinálunk – az okostelefonunk használatával tartjuk a kapcsolatot a barátainkkal, családtagjainkkal, ezen keresztül intézzük a legfontosabb ügyeinket, de még az üzletkötés is erre a platformra terelődött.

A folyamatok természetes velejárója, hogy ma már akár sportfogadáshoz is használhatjuk a zsebünkben található kütyüket. Ez persze sokaknak még varázslatnak tűnhet. Nekik szeretnénk most útmutatót és segítséget nyújtani, hogy hogyan használják a mobilt netes sportfogadás, sőt, akár még élő fogadás esetében is!

52.000 Ft bónuszt
  • Magas oddsok
  • Gyors kifizetések
  • 24/7 ügyfélszolgálat
35000 Ft bónuszt
  • Nagy bukméker
  • Gyors kifizetések
  • Több mint 25 sportág
35000 Ft bónuszt
  • Legjobb esélyek
  • Félelmetes bónuszok
  • Nagyon népszerű
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Nagyszámú napi fogadás
  • Fantasztikus támogatás
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Nagy bukméker
35.000 Ft bónuszt
  • Magas nyereményszorzók
  • Gyors kifizetések
  • Reagáló támogatás
40000 Ft bónuszt
  • Népszerű bukméker
  • Magas odds
  • Sok sportág elérhető
35000 Ft bónuszt
  • 25+ sportág
  • Gyors kifizetések
  • Félelmetes bónuszok
40000 Ft bónuszt
  • 20+ sportág
  • Magas esélyek
  • Gyors kifizetések

Mobil fogadás – Általános információ

Ezen bekezdésünkben azoknak az olvasóinknak fogunk segítséget nyújtani, akik szeretnének online sportfogadási alkalmazásokat letölteni telefonjaikra, de nem tudják, hogyan is vágjanak bele. Kezdjük is az alapokkal: olyan mobil fogadási alkalmazást tölts le, aminek az eredetével teljesen tisztában vagy.

Nálunk megbízható és korrekt internetes fogadóirodákat és fogadási oldalakat találhatsz. Ezek közül számos oldal mobil alkalmazással is rendelkezik. Tedd kényelmesebbé a kutatómunkát és válassz minket segítségül!

A legfontosabb dolgok_2

Ezen mobil fogadási appok közül néhány egyszerűen elérhető a Google Play-ben vagy az App Store-ban is. A többségükre azonban szigorú szabályok vonatkoznak, amik miatt sok ilyen alkalmazás nem található itt. Ezeket a fogadóiroda honlapjáról tudod letölteni. Általában a főoldalon mutatják az Android vagy az iOS, Windows, Blackberry logóját, esetleg egy mobil / tablet piktogramot.

Kattints rá, és töltsd le arra a rendszerre, amelyet a hordozható készülékeden használsz. Vigyázz a becsapásokkal! Csak hiteles oldalról tölts le online szerencsejáték alkalmazást, és csak .apk kiterjesztésű fájlt engedj a telefonodra tölteni. Ne hagyd, hogy bárki becsapjon és vírust vagy bármi egyéb kártékony szoftvert telepítsen a telefonodra!

Útmutató kezdőknek

Sikerült megtalálni az új online fogadóirodád mobil fogadási appját? Remek. Akkor most nyisd meg a telefonodon (vagy a tableteden) a frissen letöltött .apk fájlt. Engedélyezd a futtatását és telepítsd az alkalmazást. Kövesd az utasításokat és fogadd el az általános szerződési feltételeket.

Hogyha mindent jól csináltál, és az mobil fogadási appot is megbízható helyről szerezted be, akkor akár egy percen belül fel tudod tenni az alkalmazást.

Ezt követően nyisd meg és kattints a regisztráció gombra – amennyiben korábban még nem vetted igénybe az oldal vagy az app szolgáltatásait. Új játékosoknak mobilról is jár az üdvözlő bónusz. Ha ehhez kód szükséges, azt ne felejtsd el beírni, különben ugrott az ajándékod, ezt meg ugye te sem akarhatod. Tegyük kényelmesebbé a játékot már az első pillanattól!

Regisztráció és az első befizetés

Adjuk meg személyes adatainkat. Ezek közé tartozik a teljes név, a születésünk helye és ideje, az email címünk és a telefonszámunk. Ezekre mindre szükségünk lesz, úgyhogy pontosan adjuk meg ezekkel kapcsolatos adatainkat! Személyes adatainkat követően a fizetési adatok következnek. Itt tudod kiválasztani a használni kívánt valutát és fizetési módot.

Hogyan fogadjunk
1. Bukméker kiválasztása2. Regisztráció3. Fogadás elhelyezése

Ezt követően fogadd el az általános szerződési feltételeket és kattints a regisztráció gombra. Ekkor vagy egy sms vagy egy email segítségével tudod megerősítené és érvényesíteni a regisztrációt. Gyakorlatilag ez zárja le a folyamatot.

Hogyha az élő sportfogadás a cél, akkor nem árt sietni. Szerencsére bejelentkezés után rögtön – vagy egyébként bármikor – meg is teheted az első befizetésedet. Ehhez add meg banki adataidat (bankkártya / számlaszám, lejárat ideje, CVV kód, email cím), illetve a befizetni kívánt összeg pontos számát. A játékok rögtön elérhetővé válnak, hiszen a pénz azonnal megérkezik a fiókodra.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

94%
ÉRTÉKELÉS

Segítség mobil fogadáshoz

Regisztráltál a mobil fogadási appban, és már az első befizetésed is megvolt? Akkor ideje az első megtett tétnek is! Ehhez nincs más hátra, mint megnyitni az alkalmazást és belépni az új felhasználói fiókodba. Ezután már kezdődhet is a szerencsejáték – és az élő fogadási kísérlet! Lássuk, hogyan is kell elkezdeni a játékot sportfogadási app segítségével.

Akkor fogadjunk ha követjük is a sport híreit

Amennyiben a bejelentkezés már megvolt, akkor válaszd ki a kedvenc sportodat, amire hosszú távú, meccs előtti, vagy épp élő fogadási ajánlatokat keresel. A legnépszerűbb sportokon kívül a legkevésbé ismert játékokon át mindent megtalálhatsz a legjobb mobil fogadási alkalmazásokon belül is – akárcsak a fogadóiroda böngészős, PC változatán.

Legyen az curling, téli olimpia, politikai jóslatok, tv műsor fogadások vagy bármi egyéb speciális kínálat. Telefonon keresztül is ugyanúgy elérhetőek szerencsére a fogadások és nagyszerű esélyeket kínál.

FC Chelsea - Manchester City
1
X
2
Esélyek
2,65
3,30
2,65

Minél többet tudunk a bajnokságról

Sikerült kiválasztani a sportot? Akkor itt a lehetőség rámenni a bajnokságra vagy tornára, amire fogadni szeretnél. Itt hosszú távú fogadások mellett az aktuális mérkőzésekre is fogadhatsz. Hogyha követsz minket, akkor tisztában leszel a legjobb oddsokkal, és mindig tudni fogod, melyik ajánlatot érdemes kihasználni. Vagy hogy egyszerűbben fogalmazzunk: tudni fogod, melyek a legjobb fogadások az adott pillanatban. Akár élő sportfogadás esetében is!

1Bet Sportok_2
A 1Bet egy nagyszerű hely a mobil fogadásokhoz

Egy dolgot azonban ne feledj: olyan bajnokságra érdemes fogadni, amiről tényleg rendelkezel némi tudással. Véletlenszerűen játszva tényleg csak a szerencsére bízzuk magunkat, ilyet pedig csak az amatőrök csinálnak. Mi viselkedjünk úgy, mint a profi sportfogadók!

Hasonlóságok és különbségek

Megvan az is, hogy melyik mérkőzésre fogadnál? Kattints rá – máris megjelennek az elérhető fogadási piacok. Bármely számítógépen online elérhető fogadási opció szintén ott lesz a mobil fogadási lehetőségek között is. Ilyen téren szerencsére nincs különbség a két szolgáltatás, azaz a mobil és az online fogadás között.

Az első tét pontos menete telefonos fogadás esetében

A mérkőzést és a fogadási piacot kiválasztva már csak azt kell kiválasztani, hogy melyik eseményre akarsz fogadni. Kattints rá arra a szorzóra, amelyikből pénzt és hasznot remélsz. Ekkor felugrik egy kis ablak. Ide tudod beírni, hogy mennyi pénzt akarsz feltenni az adott eseményre. Írd be a számot.

Amennyiben ezzel is megvolnánk, kattints a Fogadásra, erősítsd meg azt, majd várd az esemény végét – na meg persze a kifizetésedet! Élő fogadáskor érdemes mindezt elég gyorsan lejátszani, hiszen pillanatok alatt változhatnak a szorzók.

Mobil Élő fogadás

Élő fogadás mobilon? A 21. században már ez sem egy egyszerű sci-fi, hanem sokkal inkább maga a valóság! Ráadásul semmivel sem kerül többe, mintha online csinálnád. Simán csak egyszerűbb és gyorsabb.

Az appon keresztül megnézheted, mely meccsek zajlanak az adott pillanatban. Csekkold le az oddsokat és ami a legszimpatikusabb, azt (vagy azokat!) válaszd ki. Aztán pedig már csak az ismert módszert kell alkalmazni, és már meg is tetted az első élő fogadási tétedet!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

96%

88%
ÉRTÉKELÉS

Sportfogadási alkalmazások

Azért érdemes fogadási appokat használni mobilon, mert a felhasználói élmény nagyban javul a böngészős változathoz képest. Sokkal gyorsabban és könnyebben érhetjük el a fogadási ajánlatokat.

Azonnal hasznot húzhatunk a legfrissebb szorzókból. Folyamatosan várnak minket a játékok, melyek segítségével könnyen és gyorsan csinálhatunk pénzt. Szerencsejáték ugyan, de ha igazán profi szinten űzzük a sportfogadást, akkor sokat számít a gyorsaság és a könnyű kezelhetőség.

Sportfogadás bárhol bármikor

Ezek a sportfogadási alkalmazások még a netes felületnél is sokkal gyorsabbak, ráadásul nem kell otthon lennünk ahhoz, hogy használhassuk őket. Igazán hasznos előny számunkra, ha feltesszük a szerencsejáték alkalmazásokat telefonunkra, mert így minden fogadás egy ujjpöccintésnyire van tőlünk.

Thrillsy Bónusz_3

A fogadási kínálat szinte azonos a honlapon lévőkkel. Egyszerűen csak gyorsabban tudjuk kihasználni a legjobb oddsokat és fogadási kínálatokat. Ezáltal pedig előnybe kerülünk a többi játékossal és a fogadóirodával szemben egyaránt.

Ma már a készülék sem akadály

A mobil sportfogadás ráadásul ma már szinte minden hordozható eszközön elérhető. Alkalmazásokat persze csak Android és iOS készülékekre gyártanak, de akár egyéb telefonokkal is elérhető a legtöbb oldal. Élőben történő sportfogadás esetében különösen fontos, hogy tudjuk-e bárhol és bármikor nézni az oddsok alakulását, vagy meg kell várni, amíg hazaérünk. Sokba kerül, ha későn érünk oda.

Mobil fogadás app vs böngésző

Kezdjük az alapokkal. A bejelentkezés ugyanúgy működik, akár alkalmazásról, akár honlapról beszélünk. Egy felhasználói név és egy jelszó, ennyire van szükségünk. Az alkalmazás előnye lehet, hogy akár ujjlenyomat vagy arcfelismerő szoftver alapján is azonosíthat ma már.

Amennyiben első sorban hosszú távú fogadásokban vagyunk érdekeltek, úgy talán nem számít olyan sokat ez a különbség. Élő fogadás esetében viszont hatalmas eltéréseket tapasztalhatunk. Egy alkalmazás sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint egy számítógépre tervezett netes oldal mobilos változata.

Abból akár fontos funkciók is hiányozhatnak, míg az appban biztosak lehetünk, hogy minden ott van, amire szükségünk lehet. A ki- és a befizetés persze nem fog gondot okozni egyik esetében sem. Ennek pontosabb részleteit majd a lentebbi sorokban tárgyaljuk ki részletesen.

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Sportfogadási alkalmazások letöltése

A korábbiakban már részben érintettük ezt a témát. Az alábbi sorokban egy átfogóbb képet szeretnénk adni olvasóinknak arról, hogy pontosan hogyan tudják letölteni és feltelepíteni telefonjukra a fogadóirodájuk alkalmazását. Ehhez még csak megtett tétekre sem lesz szükség – csak egy működő telefonra, na meg persze internet hozzáférésre.

Android Rendszer

Android készülék esetében adja magát, hogy először a Google Play felületén keressünk rá a letölteni és használni kívánt alkalmazás (azaz a fogadóiroda) nevére. Ez azonban trükkös dolog, a Google ugyanis számos nehezítéssel és szabályozással sújtja az internetes szerencsejáték világát. Ezért a Google Playben nehéz megtalálni ezeket az appokat.

Logo Android

Így tehát jobb, ha megnyitjuk a böngészőt a telefonunkban, és felmegyünk a fogadóirodánk hivatalos honlapjára. Itt a főoldalon, vagy külön mobilos aloldalon találhatunk letöltő linket.

Vagy az Android logóját, vagy egy mobil / tablet piktogramját keressük. Kattintsunk rá, és már indulhat is a letöltés. Miután lejött, indítsuk el a .apk fájlt és kövessük az utasításokat. Engedélyezzük a tűzfal előtt a telepítést, hogy biztosan használhassuk is az appot.

iOS Rendszer

Logo iOS

Az App Store egy fokkal megengedőbb – itt több szerencsejátékhoz, illetve sportfogadáshoz használatos alkalmazást is találhatunk, így könnyebb a dolgunk. Csak keressünk rá az alkalmazásra.

Ha megvan az app, akkor telepítsük fel, mint bármi egyéb alkalmazást. Ha nincs meg, akkor ugyanaz a módszer, mint Android esetében. Böngésző, hivatalos honlap, .apk fájl letöltése, megnyitás, telepítés, indítás, bejelentkezés, és már kezdődhet is a játék! Nagyjából ez a sorrend.

Felhasználói jog fenntartva

Sokan tartanak attól, hogy a sportfogadási app csak egy újabb lehetőség az aktuális hacker bandák előtt, hogy feltörjék telefonunkat, megszerezzék adatainkat és visszaéljenek a pénzügyeinkkel. Ez akár még valós veszedelem is lehet, hogyha nem megbízható alkalmazást töltesz le.

Mi csak korrekt partnerekkel dolgozunk együtt, akik számos hatósági vizsgálatnak voltak alárendelve, és megfeleltek minden tesznek és elvárásnak. Ezért tehát bátran ki merjük jelenteni, hogy az összes nálunk található fogadási app esetében teljes biztonságban vagy te is, és mindenféle adatod is.

2023 minden jog fenntartva – partnereink alkalmazásaiban olvashatod ezt a kis megjegyzést, ami biztosítékot nyújt arra, hogy átestek a hatósági vizsgálatokon és teljes mértékben biztonságosnak bizonyultak ezek az appok. Erre akár meg is mernénk esküdni – de a szerencsejáték licenszek bemutatását hitelesebb garanciának tartjuk!

BÓNUSZ

40000 Ft bónuszt

KVÓTAKULCS

95%

94%
ÉRTÉKELÉS

Bankoljunk okosan

Nagyon fontos, hogy a sportfogadás oldalara szánt pénz könnyen feltölthető, illetve az elnyert összeg könnyen kifizethető legyen. Értékeléseinkben részletesen kifejtjük a legtöbb online sportfogadás oldal elérhető fizetési módjait. Ezek nagyon hasznos infók számodra.

Olyan oldalt válassz, ahol elérhető az általad leggyakrabban használt fizetési mód – hosszú távon ez teszi majd kényelmesebbé a mindennapjaidat. PayPal-on történő befizetéshez például ne válassz olyan oldalt, ami nem támogatja a PayPal-t. Nyilvánvalónak tűnik, de sokan nem figyelnek erre oda. Pedig fontos lenne!

Így kezdj játszani

A befizetéssel kapcsolatos adatokkal sem árt tisztában lenni. Ha már regisztráltál azon az oldalon, ahol játszani kívánsz, és már a bejelentkezés is megtörtént, akkor ideje kiválasztani a befizetés módját. Magyarországon számos metódus érhető el.

Okostelefonon és Táblagépen Paypal weboldal
A Paypal nagyszerű használhatósággal rendelkezik, és nagyon népszerű

PayPal, Skrill, Neteller, Revolut, VISA, MasterCard, banki átutalás, Bitcoin és egyéb kriptovaluták. A feltöltéshez add meg az adataidat és a befizetésre szánt összeget. A bankon keresztül történő átutalás lassú, az alternatív megoldások viszont azonnal feltöltik a pénzt a számládra. Így hát talán azok jobban megérik, ha minket kérdezel.

Arasd le a babérokat

Szintén hasznos infó lehet, hogy a kifizetésre is ugyanúgy mobilon keresztül is adódik lehetőség, akárcsak számítógépen. Természetesen ez sem kerül se többe, se kevesebbe. Amelyik oldal tranzakciós díjat kér mobilos kifizetésért, azzal ne is foglalkozz. Van elég választék, regisztrálj inkább korrekt oldalakra – nálunk csak ilyeneket fogsz találni!

A kifizetés mobilon keresztül még egyszerűbb is, mint számítógépen. Kattints a fogadási appod menüjén belül a Kifizetés gombra. Válaszd ki a használni kívánt fizetési módot és add meg a számlaszámod, illetve a kötelezően kitöltendő adatokat. Akárcsak befizetéskor, kifizetéskor is a banki átutalás a leglassabb. Ez napokig is eltarthat, minden más esetben 48 órán belül szinte garantáltan megkapod a pénzedet.

Ezen cikkünkben a fogadási alkalmazások használatának előnyeit és hátrányait mutattuk be. Azt kell hogy mondjuk, az előnyök jóval felülmúlták a hátrányokat, amit örvendezve vettünk tudomásul. Összességében ma már egy profi sportfogadónak elengedhetetlen, hogy mobilon keresztül is elérhető legyen a fiókja.

Aki az élő fogadási kínálatokat kutatja, annak szintén kötelező házi feladat letölteni a legjobb sportfogadási alkalmazásokat. Persze akár még új játékosoknak is érdemes lehet, hiszen így tudnak igazán tanulni és fejlődni.

Mobil fogadás – Összefoglaló

Fontos, hogy gyorsan tudjunk reagálni az élőben történő eseményekre, ehhez pedig egyszerűen elengedhetetlen, hogy minden fogadási kínálat egyetlen érintésre legyen tőlünk. Ebben az esetben nyújt igazán nagy segítséget a mobil fogadási app. Az összes fogadási piac elérhető ezen keresztül is, így tehát nem igazán találunk értékelhető ellenérvet. Neked már le vannak töltve a legjobb fogadási appok?

Utolsó frissítés: 28/07/2023 a Laszlo Poli

Laszlo Poli

Ebben a cikkben bemutattam a legjobb online fogadási alkalmazásokat és mobiloldalakat. Kattints a bemutatott oldalak valamelyikére, hogy regisztrálj, és kezdd el az online fogadási élményt.

Laszlo Poli ismert publikáló szerző, aki különböző sportágakban dolgozott. Tudása és az a képessége, hogy bonyolult témákat is könnyen érthetően tudjon bemutatni, olyan képességek, amelyek hozzájárultak hatalmas sikeréhez. Napjainkban hátat fordított a vállalati foglalkoztatásnak, helyette az online fogadások szakértőjeként tevékenykedik.

Laszlo Poli